סטייקים flatiron בגריל עם עגבניות וטפנד יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך כמובן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 398 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך מיץ של תפוזים, שאלוט, גרגיר הנחלים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סטייק פלטירון בגריל עם עגבניות וטפנד, סטייקים flatiron בגריל עם כרוב וריזוטו סלק, ו סטייק רצועת ניו יורק בגריל עם ממרח זיתים ירוק.
הוראות
1
מערבבים 1/3 כוס שמן זית, next4 מרכיבים, אנשובי, אם שימוש, בקערה asmall.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
אנשובי
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מוסיפים עוד שמן זית לטנטפנד, אם תרצה. (לקבלת smoothersauce, ממרח זיתים בבלנדר מזון.) להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
טפנד זיתים, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
מניחים סטייק בתבנית אפייה גדולותועונה בנדיבות עם מלח. מערבבים orangezest ומיץ הנותרים 6 ingrediantsבקערה קטנה לשלב.
מרכיבים שתצטרך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מורחים mixtureevenly על שני הצדדים של סטייק ולהמר בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
3
לבנות אש בינונית-חמה בגריל פחם,או לחמם גריל גז גבוה. סטייק גריל, turningonce, עד חרוך יפה, על 5 minuteson כל צד עבור בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
4
העברה ללוח acarving ולתת לנוח במשך 5-10 דקות.
1
מסדרים עגבניות על שירותמלאסה. לפזר שאלוט ופטרוזיליה מעל;טפטוף עם שמן מתבלים עם מלח וpepper. בקערה בינונית, לזרוק בצבעי מיםעם 1 כף כל שמן ומיץ לימון.גרגיר הנחלים העונה לפי הטעם במלח.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
לא מגן מקומי
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
שאלוט, מגורר או טחון
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
גרגיר הנחלים על מגש. פרוס steakagainst התבואה; להעביר למגש עםעגבניות וגזרת מים. סטייק tapenadeon כפית ומגישים לצד.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומי
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות פלורה ספרינגס נאפה עמק מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.