סטייק שווייצרי הונגרי
זמן הכנת המתכון כ 33 דקות. אם יש לך פלפל מלח מתובל, פפריקה, קטשופ, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד זרע caraway אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות זרעי קימל עם Dulce de Leche כקינוח. נסו סטייק שווייצרי הונגרי, סטייק שודד הונגרי, ו סטייק שוויצרי קל: סטייק קובייה לבבי (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים בשר ל 4 חתיכות הגשה.
מפזרים את שני הצדדים של בשר עם מלח מתובל.
תרסיס מחבת nonstick 12 אינץ ' עם ספריי בישול; חום מעל חום בינוני גבוה. לבשל בשר במחבת 4 עד 8 דקות, הופך פעם אחת, עד חום.
מערבבים עגבניות, פפריקה, קטשופ וזרע קימל; להפחית את החום. מכסים ומבשלים 15 עד 20 דקות או עד בשר מכרז. למעלה כל מנה עם שמנת חמוצה ועירית.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו שני ויינס עמק קולומביה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 7 דולר לבקבוק.
שני גפנים עמק קולומביה מרלו
זה יין פירות קדימה מוגדר על ידי ניחוחות וטעמים של פטל וblackberry. ביטויים של קפה וקקאו מסגרת החיך באמצע, ו spiceround את הסיום רך, קטיפתי.