סטייק שוויצרי
זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לך בצל, עגבניות פירה, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: סטייק שוויצרי קל: סטייק קובייה לבבי, A פלוס סטייק שוויצרי, ו סטייק שוויצרי.
הוראות
צרוב את הסטייק משני הצדדים: לשפשף קמח לשני הצדדים של הסטייק.
חום 2 כפות שמן במחבת רחבה, רדודה (עם כיסוי) לחום גבוה בינוני.
מניחים את הסטייק במחבת ומבשלים כ -10 דקות בכל צד, מספיק כדי לחמם את הסטייק.
הסר את הסטייק מהמחבת והנח בצד.
מוסיפים בצל ושום למחבת ועוד כף שמן.
מבשלים את הבצל והשום במשך 3-5 דקות, באמצעות מרית מתכת לגרד כל טפטוף סטייק, ערבוב אותם עם הבצל.
מוסיפים חצי מהעשבים לבצל.
מוסיפים סטייק, עשבי תיבול, פירה עגבניות: להחזיר את הסטייק למחבת, לשים אותו על גבי הבצל. קהל הבצלים סביב ועל גבי הסטייק.
מפזרים את שאר עשבי התיבול על גבי הסטייק.
מוסיף את 2 כוסות עגבניות מחית למחבת.
כיסוי ומבשלים: לכסות את המחבת עם מכסה הולם הדוק. אם יש לך מכסה כיפה שמתאים, להשתמש בו. מכסה כיפה יעזור להפיץ את האדים והלחות ממיצי הבישול ולשמור על לחה הסטייק.
להביא את הסטייק בפרה עגבניות לרתיחה ולאחר מכן להנמיך את החום לחום הנמוך ביותר האפשרי כדי לשמור על רתיחה נמוכה. (אנו משתמשים בהגדרה החמה על טווח החשמל שלנו, אם באמצעות טווח גז BTU גבוה ייתכן שתרצה להניח את הסיר על כמה רדיד balled עד לתת לו יותר מרחק מהחום.)
ירקות: בעוד סטייק הוא בישול, ייתכן שתרצה לבשל ירקות מראש מעט כי אתה רוצה לשרת עם סטייק. לדוגמה, עבור צלחת זו אנו מאודים 4 תפוחי אדמה קטנים, קלופים, לרבעים russet ו 2 גזר, לרבעים לאורכו לחתוך 2 מגזרים אינץ', במשך 5-10 דקות. (אתה יכול להשתמש בירקות אחרים, כגון שעועית ירוקה, או לא ירקות בכלל.)
לאחר 1 1/2 שעות של זמן בישול לסטייק, חשפנו את המחבת, הפכנו את הסטייק, הוספנו את תפוחי האדמה והגזר, כיסינו את המחבת ובישלנו את הסטייק והירקות לעוד 30 דקות.
הסיבה שאולי אתה רוצה מראש לבשל את הירקות קצת קודם היא כי הסטייק מתבשל בחום נמוך מאוד. יהיה לך יותר שליטה על איך מבושל הירקות הם אם אתה מראש לבשל אותם קצת קודם.
פרוסה ומגישים: הסטייק צריך להיעשות לאחר זמן בישול כולל של 2 שעות. כדי לבדוק את זה, אתה יכול לתקוע אותו עם מזלג. הבשר צריך להיות די רך.
כדי לשרת, להסיר את הסטייק ולפרוס אותו על לוח גילוף. לחלופין, אתה יכול להתחיל עם סטייקים בודדים שהיו קטנים יותר. כפית את הרוטב על הסטייק.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות את "רבבל מרלו". מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
מרלו אספסוף
ספורטינג דובדבן שחור, ברי כהה, שוקולד מאלט עם ניואנסים הערות אלון צרפתי של וניל ומוקה. אלגנטי ומעודן על החיך עם שפע של פירות כהים המוביל גימור משיי, רך.