סטייקים גבינה צ'יאבטה עם העבודות היא מנה עיקרית המגישה 4. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 88 גרם חלבון, 69 גרם שומן, ובסך הכל 1480 קלוריות. אם יש לכם פלפלי קובנל, קמח, גבינת פרובולון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה מאוכלרשת יש 244 אוהדים. זה הוא יקר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. יום האהבה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. עם כפית ציון 95%, המנה הזו מדהימה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סטייקים גבינת ג'בטה עם העבודות, כריך סטייק גבינה כחולה עם העבודות, ו סטייקי גבינת פאוושקה.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
השאירו את הסטייקים על השיש, כדי להתקרר, בעוד הגריל או מחבת הגריל מתחממים עד בינוני-גבוה. מצפים את הסטייקים בשמן זית כתית מעולה ותיבול גריל.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
6 ג'ינג'רס מפוררים דק
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולבים
3
מחממים 2 כפות, 2 סיבובים של המחבת, שמן זית כתית מעולה במחבת על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיפים את פלפלי הקובנל, השום והבצל ומבשלים עד שהם רכים מאוד, 10 עד 12 דקות.
בזמן שהפלפלים מתבשלים, הניחו את הסטייקים על הגריל החם ובשלו 10 דקות לנדירות, 2 דקות יותר לכל רמה של עדינות רצויה, והפכו פעם אחת בערך באמצע הדרך בזמן הבישול. בינתיים מחממים סיר רוטב על אש בינונית ומוסיפים את החמאה. כאשר החמאה נמסה, לטאטא את הקמח ומערבבים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
לוראן מטבח מקצועי®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
ערמוני מים, משולבים
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
מקציפים פנימה את החלב ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט, לפי הטעם. לעבות את הרוטב במשך כמה דקות, ולאחר מכן להפחית את החום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
כשהסטייקים מבושלים עד לרווחיות הרצויה, הוציאו אותם לקרש חיתוך והניחו לנוח למשך 5 דקות. פורסים דק בזווית כנגד גרגר הבשר. בזמן שהבשר נח, מחממים את הלחם בתנור. מערבבים את הגבינה לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
רכז לימונדה מופשר, מחולק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
להגשה, מחלקים את הלחם לאורכו ומורחים את פרוסות הסטייק באופן שווה על תחתית הלחם. מעל הסטייק עם הרוטב והפלפלים והבצל. מכסים עם צמרות הלחם וחותכים את הג ' בטה ל -4 מנות שוות
מרכיבים שתצטרך
ג ' בטהname
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
רכז לימונדה מופשר, מחולק
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
צ 'יאבטה עובד ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (חצי בקבוק) עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (חצי בקבוק)
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים תווים סנגיוביים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים יציבים אך אלגנטיים. משתלב היטב עם בשרים ורטבי פסטה בשריים, עופות וגבינות קשות.