סטייקים הליבוט בגריל
סטייקים הליבוט בגריל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 27 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 206 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ופסקטרי דיאטה. גשו לסופר וקנו פלפל, רוטב סויה, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בחמאה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 50%. ציון זה מוצק. נסו סטייקים הליבוט בגריל, סטייקים הליבוט בגריל, ו סטייקים הליבוט בגריל עבור מתכונים דומים.
הוראות
בסיר קטן, לשלב את ששת המרכיבים הראשונים. מבשלים ומערבבים עד שהחמאה נמסה.
בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה מרטיבים מגבת נייר בשמן בישול ומצפים קלות את מתלה הגריל. הליבוט גריל, מכוסה, על אש בינונית-חמה או לצלות 4 ב. מהאש במשך 4-5 דקות מכל צד או עד שהדגים מתקלפים בקלות בעזרת מזלג, ומציפים לעתים קרובות בתערובת חמאה.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
פינו נואר, פינו גריגיו וגרואנר וולטלינר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא יקב האן מונטריי פינו נואר. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
יקב האן מונטריי פינו נואר
יקב האן 2008 פינו נואר תוסס אך אלגנטי עם גוון שמזכיר עלי כותרת של ורדים ואף של ניחוחות תות, תבלינים ופרחים. טעמי שזיפים נעימים ודובדבנים כהים זורמים על פני החיך, מתערבבים בנגיעות של פלפל שחור ואלון. הפרי הבשל מאוזן בחומציות חריפה ואקלים קריר וטאנינים חלקים ומשיי.ניתן להגיש את הפינו נואר הידידותי לאוכל עם מגוון רחב של מנות. תיהנו ממנו עם עוף בציפוי גבינת עיזים ועגבניות מיובשות, סלמון בגריל עם אורזו עשב או פיצה פטריות פשוטה.