קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות34
מגזין

סטייקים של פיאסטה ריביי

סטייקים של פיאסטה ריביי
סטייקים פיאסטה ריביי היא מנה עיקרית שמגישה 8. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 52 גרם חלבון, 39 גרם שומן, ובסך הכל 635 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. אם יש לכם סטייקים של צלעות בקר, טורטיות קמח, סלסה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 71%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון סטייקים צלויים בגריל, סטייקי ריבייה מפולפלים, ו סטייקים צלויים בגריל.

הוראות

1
מניחים טורטיות על דף נייר כסף כבד (בערך 18 אינץ'. איקס 12 ב.). מקפלים נייר כסף סביב טורטיות ואוטמים היטב; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2
מזלפים את שני צידי הסטייקים במיץ ליים. גריל, מכוסה, על אש בינונית-חמה למשך 7-9 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לעשייה הרצויה (עבור בינוני-נדיר, מדחום בשר צריך לקרוא 145 ניתנים לזיהוי; בינוני, 160 ניתנים לניתוק; כל הכבוד, 170 ניתנים לניתוק).
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
3
מניחים טורטיות בקצה החיצוני של הגריל; מחממים 5-6 דקות, הופכים פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
מפזרים גבינה על סטייקים; מגישים עם סלסה וטורטיות מחוממות.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם הבחירות המובילות שלי לסטייק ריביי. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. אתה יכול לנסות ברוקס וילמט עמק פינו נואר. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-25 דולר לבקבוק.
ברוקס וילמט עמק פינו נואר
ברוקס וילמט עמק פינו נואר
אף מבושם יפהפה של ריבת דובדבנים עשירה, חמוציות הודיה עם קליפת תפוז מגוררת, פטריות מורל וכמהין שחורה. תו גבוה נפלא של תה שחור, עור ופוטפורי. היין הוא כל כך עסיסי בפה, ציפוי החיך עם דובדבן עשיר, כהה, פטל חם, דומדמניות אדומות ושזיף שחור. יש ארציות נפלאה של פטריות פורטבלה על הגריל, ירקות קלויים, שומן בייקון ובשרים מעושנים. פינוט זהמסיים עם פירות בשלים, אדמה ומורכבות ורמז של עלה עגבניות וארציות. פשוט טעים!