סלט Orzo של Macrina עם מלפפון, פלפל, בזיליקום ו פטה
גשו לסופר וקנו פלפל, מלח כשר, שמן זית כתית מעולה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. נסו עוף פלפל עם Fetan Orzo, סלט פלפל אורזו-בל, ו Orzo, תירס, סלט פלפל קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
סלט.מחממים את התנור ל 350 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מורחים את האגוזים על תבנית אפייה מעוטרת וטוסט על המדף המרכזי של התנור במשך כ -10 דקות, או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
בואו מגניב, ואז גס לקצוץ ולהניח בצד.לקלף וליבה המלפפון ולחתוך אותו לקוביות 1/2 אינץ'.הליבה פלפלים אדומים וצהובים לחתוך אותם לחתיכות 1/2 אינץ ' מרובע.תניח בצד.ממלאים סיר גדול שני שליש מלא מים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהוב
1-1/2 אונקיות. ג'ין
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מוסיפים קמצוץ מלח ומביאים לרתיחה.זרוק את הפסטה ומבשלים במשך 3 עד 5 דקות, או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
הסר את המחבת מהחום ולנקז את הפסטה במסננת, ואז לקרר את הפסטה על ידי הפעלת מים ברז קר על המסננת במשך כמה דקות.לנער את המסננת כדי להסיר עודפי מים ולהעביר את הפסטה מקורר לקערה בינונית.לזרוק עם שמן זית כדי לשמור על הפסטה מלהיצמד זה לזה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוסיפים את אגוזי מלך קלויים, מלפפונים, פלפלים, זיתים, בצל ירוק, בזיליקום, פטרוזיליה ופטה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות. ג'ין
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
1 בצל אדום, קוביות קטנות
סלט מעורב עלים, שטוף ויבש
7
טפטוף בויניגרט לימון ולזרוק היטב.מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.מכסים ומאחסנים במקרר עד 2 ימים.ויניגרט לימון