זקוק למזון צמחוני ללא גלוטן, לקטו אובו וראשוני ? סלט אבוקדו קיץ יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מתאים ל-2 מנות. תמורת $2.13 למנה , מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 6 גרם חלבון , 22 גרם שומן ובסך הכל 262 קלוריות . אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן זית, גבינת פטה, מלפפון ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . עם ציון של 75% , המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו סלט קיץ אבוקדו , סלט קיץ אבוקדו כוסמת וסלט קיץ אבוקדו כוסמת .
הוראות
1
בקערה קטנה, מערבבים את שמונת המרכיבים הראשונים; מכסים ומעבירים למקרר ל-15-20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
ניתן לשלב סלט עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. לסוביניון בלאן ולגרונר ולטלינר יש תווים עשבים המשלימים לסלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה לרוטב שמנת לסלט. יין אחד שתוכלו לנסות הוא שרדונה של יקב אלדרברוק. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-15 דולר.
יקב אלדרברוק שרדונה
ניחוחות של אננס ומנגו מודגשות עם וניל, אניס וקוקוס. הפה מלא ברמזים של אגס וחמאה, עם גימור שקדים קלוי ארוך. יין זה משתלב היטב עם סלט שרימפס שומר ולימון, סקאלופ ים עם סלסת מנגו, לובסטר עם רוטב תירס צלוי, עוף עם בייקון מעושן תפוח ואורז בר, ריזוטו דלעת עם מרווה, סלמון עם רוטב זעפרן לימון.