סלט ארוגולה פראי עם קרוטונים שום, פרמזן מגולח, L
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט ארוגולה בר עם קרוטונים שום, פרמזן מגולח, l. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 231 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. אם יש לכם מיץ לימון, ג'בטה, שן שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 34 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט ארוגולה פראי עם קרוטונים שום, פרמזן מגולח, ולימון, סלט קיסר עוף עם קרוטונים ופרמזן מגולח, ו סלט ארוגולה עם פרמזן מגולח.
הוראות
מחממים תנור ל 204°. לשפשף את קרום הלחם עם שן שום. לקרוע לחם לחתיכות 1 אינץ ' ולמקם בקערה גדולה; לזרוק עם 1/4 כוס שמן זית.
מפזרים לחם קלות עם מלח; מסדרים שכבה אחת על גיליון אפייה מעוטר.
אופים עד זהב פריך סביב הקצוות, על 10 דקות. מגניב. לעשות קדימה: יכול להתבצע 4 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
מניחים ארוגולה בקערה גדולה.
טפטוף עם 3 כפות שמן זית ו 2 כפות מיץ לימון, הוספת מיץ לימון יותר, אם תרצה.
מוסיפים 2/3 קרוטונים וחצי גבינת פרמזן וזורקים.
העברה לקערה הגשה; לפזר קרוטונים הנותרים וגבינת פרמזן מעל ומגישים.טיפ מרכיב: ארוגולה בר הוא ירוק כהה עם עלים דוקרניים. יש לו טעם חזק יותר מזה של ארוגולה רגילה. תוכלו למצוא ארוגולה פראית בשוקי האיכרים ובמרכולים מסוימים.