סלט בלוגה עדשים
סלט בלוגה עדשים יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 319 קלוריות. לך לחנות ותביא עדשים בלוגה, מלח ופלפל, מיץ ליים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו סלט בלוגה עדשים, אורז חום פריך וסלט בלוגה עדשים עם וינה תות, ו סלט בלוגה עדשים שחור עם פטריות ויניגרט חרדל / Hearty Feel Good Food (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, לשלב את העדשים עם השום המרוסק, גזר, בצל צהוב ומים ולהביא לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה עד העדשים הם רק מכרז, על 30 דקות.
מסננים את העדשים וזורקים את השום, הגזר והבצל.
בינתיים, לצלות את poblanos מעל להבת גז או תחת מבער, הופך אותם כמה פעמים, עד חרוך בכל רחבי.
להעביר אותם לקערה, לכסות עם ניילון לעטוף ולתת קיטור במשך 15 דקות. לקלף, גרעין זרע poblanos, ואז לחתוך אותם לרסיסים.
במחבת קטנה, לבשל את צ ' וריסו על חום גבוה, ערבוב מדי פעם, עד פריך, על 5 דקות.
מסננים את הצ ' וריסו על מגבות נייר.
בקערה גדולה, לשלב את העדשים עם poblanos, צ ' וריסו, בצל אדום, ביצים, כוסברה קצוצה ושום טחון.
מוסיפים את מיץ הסיד ושמן, מתבלים במלח ופלפל וזורקים למעיל.
מפזרים את עלי הכוסברה מעל ומגישים.
הפוך קדימה: ניתן להכין את רכיבי הסלט דרך שלב 3 ומקורר בנפרד בין לילה. להחזיר את העדשים לטמפרטורת החדר ולחמם מחדש את צ ' וריסו לפני הטלת עם שאר החומרים.