סלט בקר ופסטה
סלט בקר ופסטה דורש כ -30 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה עיקרית זו מכילה 418 קלוריות , 28 גרם חלבון ו -22 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 6. גשו לסופר וקנו גבינת מוצרלה רזה חלקית, זיתים, עגבניות שרי ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותה היום. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 52% , וזה די טוב. נסו סלט בקר בגריל עם פסטה , סלט פסטה בקר מונגולי וסלט פסטה בקר תאילנדי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את הפסטה, הפלפל הירוק, העגבניות והזיתים. במחבת גדולה מטגנים את הסינטה בשמן תוך ערבוב עד לבישול כרצוי; לנקז.
אם מגישים סלט חם, מוסיפים את הרוטב למחבת ומביאים לרתיחה.
יוצקים על תערובת פסטה; לזרוק למעיל.
אם מגישים סלט קר, תנו לבשר להתקרר במשך 15 דקות.
מוסיפים את בשר הבקר, הרוטב והגבינה לתערובת הפסטה; לזרוק למעיל. מצננים לפחות שעה אחת.