המתכון לסלט ברביקיו בסגנון לקסינגטון מוכן בסביבות 1 שעה ו -30 דקות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן, וטבעוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 69 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זול עבור יום העצמאות. אם יש לך קטשופ, מלח, פלפל קאיין, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו סלט כרוב אדום בסגנון לקסינגטון, מטבל ברביקיו לקסינגטון (La Craig Claiborne), ו עוף בגריל בסגנון לקסינגטון (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה קטנה, לערבב יחד את החומרים יבשים.
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מוסיפים את החומרים הרטובים ומערבבים היטב. תערובת חומץ צריך להיות מראה אדמדם.
מרכיבים שתצטרך
חומץ
3
יוצקים את התערובת על הכרוב ומערבבים לשלב. צנן את סלט הכרוב במקרר לפחות 1 שעה לפני ההגשה.
ברביקיו בתפריט? נסה זיווג עם יין זינפנדל ורוזה. רוזה מרעננת בטמפרטורות חמות ומשלימה רטבים ומתובלים ומתובלים. זינפנדל היא בחירה קלאסית של יין אדום לברביקיו, במיוחד לצלעות חזיר ובשר בקר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא חברת יין האסיר Saldo Zinfandel (חצי בקבוק). יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.