אם יש לך בערך 10 דקות לבלות במטבח, סלט תירס קיץ עשוי להיות מתכון צמחוני מרהיב ללא גלוטן ולקטו אובו שכדאי לנסות. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 5 גרם חלבון, 10 גרם שומן ובסך הכל 182 קלוריות. אם יש לכם מיץ ליים, פלפל קאיין, פטה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. זה עובד היטב בתור תוספת במחיר סביר. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 51%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סלט ארוגולה, תירס ופלפל: סלט קל בסוף הקיץ, סלט ארוגולה, תירס ופלפל: סלט קל של סוף קיץ, וסלט ארוגולה, תירס ופלפל: קל. סלט סוף קיץ.
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים גריל מראש.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות פלוס 1 כף קמח עוגה
3
מערבבים את התירס וחותכים את ראשי האנדיב לשניים לאורכם.
מרכיבים שתצטרך
אנדיב
12 חבילות כל אחת) אפונה קפואה, מופשרת
4
מוסיפים את התירס והאנדיב לתבנית אפייה או קרש חיתוך, מטפטפים שמן זית ומפזרים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
(קרמיני)
1 כוס יין פינו גריג'יו
אנדיב
12 חבילות כל אחת) אפונה קפואה, מופשרת
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
צינורות כל אחד) בצק עוגיות סוכר בקירור
5
מוסיפים את התירס והאנדיב לגריל ומבשלים עד שהם חרוכים קלות מכל הצדדים, כ-3 דקות עבור האנדיב ו-5 דקות עבור התירס.
מרכיבים שתצטרך
אנדיב
12 חבילות כל אחת) אפונה קפואה, מופשרת
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות פלוס 1 כף קמח עוגה
6
בינתיים מערבבים בקערת הגשה בינונית את כל שאר החומרים.
ציוד שתשתמש בו
1 כף גרעיני חמניות ללא מלח
7
לאחר בישול, מוציאים את התירס והאנדיב מהגריל. פורסים את האנדיב לרוחב לחתיכות של 1/4 אינץ' ומוסיפים לקערה.