סלט תפוחי אדמה שרימפס קאג'ון מתכון יכול להתבצע בערך 1 שעה. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 9 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 190 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. אם יש לכם סוכר, מלח נוסף, תיבול פירות ים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, ופסקאטרי דיאטה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. מתכון זה מ טעם הבית יש 6 אוהדים. רק כמה אנשים באמת אהבו את צלחת הקג'ון הזאת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 37%, וזה לא כל כך סופר. סלט שרימפס קייג'ון, שרימפס קייג'ון וסלט מלפפונים במרינדה, ו סלט תפוחי אדמה קאג'ון דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול; מוסיפים את המים, תיבול פירות הים והמלח. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את השרימפס; מכסים ומבשלים 5 דקות או עד שהשרימפס הופכים ורודים ותפוחי האדמה רכים.
שרימפס בתפריט? נסה להתאים עם סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריגיו. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס המוכנים במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. סרגל הצד של רמי עמק הנהר הרוסי סוביניון בלאן עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
רמי צדדי עמק הנהר הרוסי סוביניון בלאן
שנת 2017 החלה בחורף רטוב מאוד, וחידשה את מי התהום לאחר מספר שנים של בצורת. תקופת חום בסוף הקיץ האיצה את ההתבגרות באזורים רבים של גידול יין, אך הייתה לה השפעה מינימלית במחוז לייק. הפרי היה בבגרות אופטימלית ונקטף רק כמה ימים מאוחר יותר מאשר בשנים קודמות. האיכות הייתה יוצאת דופן, עם ביטוי חומצי וזני שמור היטב. יפה מרקם עם פריך, גימור בהיר.