קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות10
ציון בריאות4
מגזין

סלט תפוחי אדמה שרימפס קייג'ון

סלט תפוחי אדמה שרימפס קייג'ון
סלט תפוחי אדמה שרימפס קאג'ון מתכון יכול להתבצע בערך 1 שעה. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 9 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 190 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. אם יש לכם סוכר, מלח נוסף, תיבול פירות ים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, ופסקאטרי דיאטה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. מתכון זה מ טעם הבית יש 6 אוהדים. רק כמה אנשים באמת אהבו את צלחת הקג'ון הזאת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 37%, וזה לא כל כך סופר. סלט שרימפס קייג'ון, שרימפס קייג'ון וסלט מלפפונים במרינדה, ו סלט תפוחי אדמה קאג'ון דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול; מוסיפים את המים, תיבול פירות הים והמלח. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את השרימפס; מכסים ומבשלים 5 דקות או עד שהשרימפס הופכים ורודים ותפוחי האדמה רכים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
3
ניקוז. קלף וקובץ תפוחי אדמה. לקלף שרימפס דווין; לחתוך לחתיכות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
4
בקערה גדולה שלבו את תפוחי האדמה, השרימפס, הבצל והפימינטוס. בקערה קטנה שלבו את המיונז, החומץ והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
12 חבילות כל אחת) אפונה קפואה, מופשרת12 חבילות כל אחת) אפונה קפואה, מופשרת
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מוסיפים לתערובת תפוחי האדמה; זורקים בעדינות לציפוי. מתבלים במלח נוסף. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים

יין מומלץ: סוביניון בלאן, ריזלינג, פינו גריג ' יו.

שרימפס בתפריט? נסה להתאים עם סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריגיו. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס המוכנים במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. סרגל הצד של רמי עמק הנהר הרוסי סוביניון בלאן עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
רמי צדדי עמק הנהר הרוסי סוביניון בלאן
רמי צדדי עמק הנהר הרוסי סוביניון בלאן
שנת 2017 החלה בחורף רטוב מאוד, וחידשה את מי התהום לאחר מספר שנים של בצורת. תקופת חום בסוף הקיץ האיצה את ההתבגרות באזורים רבים של גידול יין, אך הייתה לה השפעה מינימלית במחוז לייק. הפרי היה בבגרות אופטימלית ונקטף רק כמה ימים מאוחר יותר מאשר בשנים קודמות. האיכות הייתה יוצאת דופן, עם ביטוי חומצי וזני שמור היטב. יפה מרקם עם פריך, גימור בהיר.