סלמון בגריל עם זיגוג ריבה דיז'ון
סלמון בגריל עם זיגוג ריבה דיז'ון לוקח בערך 20 דקות מתחילתו ועד סופו. למנה העיקרית הזו יש 344 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן למנה. מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, שלם 30 ופסקאטרי משרת 4 . זה מושלם עבור הרביעי ביולי. מתכון זה מ טעם הבית דורש חרדל דיז'ון, מלח, פילה סלמון וריבת תפוזים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 78%. ציון זה הוא מוצק. מתכונים דומים: סלמון צלוי עם זיגוג ריבה-דיז'ון, סלמון קלוי עם זיגוג ריבת סויה, ו פילה חזיר בגריל עם זיגוג מרמלדה כתומה.
הוראות
בקערה קטנה שלבו את ששת המרכיבים הראשונים; הניחו בצד 1/4 כוס.
מברישים את הזיגוג שנותר מעל סלמון.
הרטיבו מגבת נייר בשמן בישול; בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה, ציפו קלות את מתלה הגריל.
מניחים את עור הסלמון כלפי מטה על מתלה הגריל.
גריל, מכוסה, על אש בינונית או צולים 4 אינץ'. מהאש למשך 10-12 דקות או עד שהדגים מתקלפים בקלות בעזרת מזלג, ומתבלים מדי פעם בזיגוג שנותר.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, סוביניון בלאן
פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון בגריל. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום קליל ודל טאנין כמו פינו נואר משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. כרם לה קאדו רושו פינו נואר עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 49 דולר לבקבוק.
כרם לה קדו רושו פינו נואר