קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות35
מגזין

סלמון בגריל עם רוטב טריאקי תוצרת בית וצדפות בגריל

סלמון בגריל עם רוטב טריאקי תוצרת בית וצדפות בגריל
המתכון סלמון בגריל עם רוטב טריאקי תוצרת בית בצל ירוק בגריל יכול לספק הכמיהה היפנית שלך בערך 45 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 760 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 55 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לך מיץ לימון, סלמון בגריל, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: סלמון בגריל ברוטב טריאקי, סלמון טריאקי בגריל עם רוטב סרירצ'ה, ו רוטב פטריות טריאקי עם סלמון בגריל.

הוראות

1
כשהטמפרטורות מתחממות בכל רחבי המדינה, מי רוצה לחמם את המטבח שלו ולהכין ארוחת ערב? הזן את הגריל. אני אוהב להשתמש בשלי, לא רק בגלל שהבית שלי חסר מיזוג אוויר, אלא גם בגלל שזו דרך טעימה ובריאה לבשל מגוון של מזונות מדגים לביזון לירקות.אחרי שסיימתי לאכול בוננזה ביפן, אני מתה לאכול ארוחות ביתיות נקיות ובריאות. אז בזמן שסבלתי מג 'ט לג קיצוני, חטפתי כמה סטייקים סלמון פראיים מקסימים ב "הול פודס" ולקחתי אותם הביתה יחד עם כמה בצלים ירוקים, ברוקולי ותפוחי אדמה חלודים.בדרך כלל אני קונה על בסיס איכות של מרכיבים רק עם רעיון רופף של איך אני אכין את האוכל ולאחר מכן אני מחכה להשראה להכות. ובכן, זה עשה אתמול בלילה, והחלטתי לצלות את הדגים וזיגוג אותו עם רוטב טריאקי תוצרת בית (רוטב סויה מתוק). אני גם צליתי כמה בצלים ירוקים והגשתי את הדג יחד עם ברוקולי מאודה ותפוחי אדמה אפויים עם מיץ לימון ופימנטון.זו הייתה ארוחת ערב ברוכים הבאים הביתה המושלמת-קלה, בריאה וטעימה. אפילו יותר טוב, יש לי שאריות סלמון שאני אוכל לארוחת צהריים על ארוגולה, סלט עגבניות ומלפפונים. אילו רק יכולתי להתגבר על הג ' ט לג ולישון קצת...סלמון בגריל עם רוטב טריאקי תוצרת בית וצדפות בגריל
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה Russetתפוחי אדמה Russet
Kecap ManisKecap Manis
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
אבקת פימנטוןאבקת פימנטון
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ביזוןביזון
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
משרת 2 אנשים
3
זמן בישול 30 דקות
4
Ingredts2 סלמון steaksbunch של scallions2 כפות oilsalt זית ו pepperterikyaki sauce1 / 2 כוס סויה sauce2 כפות שומשום oiljuice ו zest של 1 lemon2 כפות דבש 2 כפות ג ' ינג ' ר טרי, טחון או 1 scallions כוס 1/2 scallions, chopped2 כפיות שום, פלפל קלופים ו minced2 כפית זרעי שומשום
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
ג ' ינג ' ר טריג ' ינג ' ר טרי
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
5
תחמם את הגריל. בינתיים, כדי להפוך את רוטב teriayki, לטאטא יחד את כל החומרים. תניח בצד. רוטב טריאקי עשוי להיות מורכב עד יומיים מראש ומקורר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מברישים את הסלמון והבצלונים בשמן זית ומפזרים מלח ופלפל. ברגע שהגריל חם, מניחים את סטייקי הסלמון והבצל הירוק על הגריל. מבשלים את הדגים על אש גבוהה במשך כמה דקות, ולאחר מכן להפוך ולעבור לחלק קריר יותר של הגריל כדי לסיים את הבישול.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
7
מברשת עם רוטב טריאקי כדי לזגג את הדגים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
8
הסר את הדג מחום ברגע שהוא מבושל דרך ומתחיל להתקלף. כמו כן, להסיר את הבצל הירוק ברגע שהם tender.To מגישים, מניחים את סטייקים סלמון על צלחות העליון עם כמה בצל ירוק בגריל.
מרכיבים שתצטרך
סטייק סלמוןסטייק סלמון
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
9
טפטוף עם קצת רוטב טריאקי. תהנו!Source For Ingredentswild king salmon stakes, בצל ירוק, דבש גולמי, רוטב סויה אורגני, שומשום, שמן שומשום, פלפל קאיין, לימון אורגני, שמן זית אורגני ושום אורגני מ זיווג יין מזונות מלאים
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס
סטייק סלמוןסטייק סלמון
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
דבש גולמידבש גולמי
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
קליפות מלימוןקליפות מלימון
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
פינו נואר וסלמון הם זיווג קלאסי, אז עם הארוחה הזאת, קוזאק פתח בקבוק של חוות נמלים 2008 עמק אנדרסון פינו נואר. זה ההצעה במחיר הנמוך שלהם, אבל זה לא טעם כמו זה! אהבנו את הבקבוק הזה מאחד המפיקים האהובים עלינו. זה היה מפוצץ בטעם דובדבן, תבלין ומבנים. זהו יין ידידותי במיוחד מזון שהחמיא הארוחה שלנו בלי עקיפתו.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.