סלמון מושרה מאסטרס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 465 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך עשב לימון, רוטב סויה, בצל ירוק, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המנגו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ביסקוויטים מנגו פליאו עם חמאת מנגו כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. נסו היום שלי במאסטרס והאדונים כריך גבינת פימנטו המפורסם, גלידת אפרסק ג'ורג'יה סנדוויץ' מן המאסטרים, ו ג'ודי אדם פיסטוק - סלרי פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
1
הוסף 1 בכל פעם דרך פתיחת הזנה של בלנדר פועל, מנגו, חלקים עדינים של לימון, כוסברה, בצל ירוק, שאלוט, שורש זנגביל עד שהם מתחילים ליצור משחה. השאירו את הבלנדר פועל ודרך פתח ההזנה מוסיפים את ממרח הקארי ורוטב הצ 'ילי של סרירצ' ה ומתמזגים יחד במשך כמה שניות, ואז ממשיכים להוסיף את הנוזלים 1 בכל פעם: שרדונה, רוטב סויה, מיץ תפוזים וחלב קוקוס. שמור חצי מתערובת זו בקערה קטנה כדי להפוך לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
Sriracha
חלב קוקוס
מיץ תפוזים
משחת קארי
ג ' ינג ' ר
שרדונה
עשב לימון
בצל ירוק
רוטב סויה
עלי וגבעולי כוסברה
שאלות
מנגו
רוטב
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
2
מסדרים את הסלמון בקערה רדודה ושופכים את החצי השני של התערובת על הדגים. לכסות ולתת להשרות בקירור לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
סלמון
דגים
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
מעבירים את תערובת הרוטב שמורות לסיר קטן ומבשלים מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מתחיל לבעבע להתעבות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
5
מחממים את שמן הזית במחבת בטוחה לתנור וצורבים כל צד של הסלמון (צד העור למטה ראשון) מבלי להפריע ל-3 עד 4 הדקות הראשונות של צרי בכל צד. (זה מאפשר למשטח לקרמל, כך שהדגים לא יקרעו לגזרים כאשר אתה הופך אותו.)
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
סלמון
דגים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
תנור
6
מעבירים את המחבת לתנור כדי לסיים את הדגים-5 עד 7 דקות נוספות, בהתאם לעובי הפילה. אל תבשלו את הדג יתר על המידה. זה נעשה כאשר הוא קופץ בחזרה על להיות נדחף קלות. השתמש כפפת תנור כדי להסיר את המחבת מהתנור (ידית זה יהיה חם).
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא טיילר יקב סנטה ברברה שרדונה מחוז. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.