סלמון טריאקי עם אורז ג'ינג'ר שומשום
המתכון סלמון טריאקי עם אורז ג'ינג'ר שומשום מוכן בערך 20 דקות והוא בהחלט נהדר ללא גלוטן ופסקאטרי אפשרות לאוהבי אוכל יפני. המתכון הזה מכסה 34% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 6 מנות עם 529 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן כל אחד. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו חמאה, תרד, רוטב לסלט ג'ינג'ר שומשום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ברוטב הסלט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד קערה אחת כמו קינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 81%. ציון זה הוא סופר. מתכונים דומים: טריאקי-סלמון ג'ינג'ר עם אטריות קישואים שומשום, סלמון טריאקי שומשום קל, ו סלמון טריאקי עם אספרגוס שומשום.
הוראות
מבשלים אורז לפי הוראות החבילה. בינתיים מניחים פילה סלמון ב -15 אינץ'. איקס 10-אין. איקס 1-אין. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
שלב סירופ ורוטב טריאקי; כף 1/3 כוס תערובת מעל פילה.
אופים בחום של 400 מעלות למשך 10-15 דקות או עד שהדגים מתקלפים בקלות בעזרת מזלג, צולים לעיתים קרובות עם תערובת הסירופ שנותרה.
במחבת גדולה הקפיצו בצל בחמאה עד שהם רכים.
מוסיפים תרד ואורז מבושל; מטגנים עוד 2 דקות. מערבבים פנימה רוטב; מחממים דרך.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן הם בחירה מצוינת עבור סלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התבלינים ואת הרטבים. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בהיר, נמוך טאנין כמו פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. האחיות מקברייד סנטרל קוסט שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
מקברייד אחיות מרכז החוף שרדונה
שרדונה החוף המרכזי הזה הוא אלגנטי ומלא חיים. הפרי גדל בר קיימא בעמק עדנה ובמחוז מונטריי עם טעמים המשתרעים על אפרסק לבן, אגס, גרידת הדרים, תפוח ירוק, אננס, וניל, אלון ועם תווים עדינים של פרחים לבנים. חלק מהיין הוכנס לחביות עץ אלון צרפתיות חדשות וניטרליות, ואילו האיזון הותסס במיכלי נירוסטה.