סלמון עם לימון ופלפל.
סלמון לימון ופלפל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 841 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל לימון, כוסברה, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקוסקוס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס מנגו קוסקוס כקינוח. . מתכונים דומים: לימון-פלפל וסלמון ירקות, סלמון בגריל עם פלפל לימון, ו סלמון אפוי בטעם לימון ופלפל.
הוראות
מחממים את החמאה ושמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מניחים סלמון במחבת, ומתבלים עם שום, פלפל לימון ומלח.
יוצקים 1/4 כוס מים סביב סלמון.
מניחים עגבניות וכוסברה במחבת. מכסים, ומבשלים 15 דקות, או עד דגים הוא בקלות flaked עם מזלג.
להביא 2 כוסות מים להרתיח בסיר.
הסר חום טופס, ומערבבים קוסקוס. כיסוי, ולתת לשבת 5 דקות.
מגישים את הסלמון מבושל מעל קוסקוס, וטפטוף עם רוטב ממחבת.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.