סלמון צרוב כתום עם שקדים
אם יש לכם פילה סלמון עצמות, קליפת תפוז, עלי טימיןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. נסו סלמון צרוב עם פסטו, פלפלים מוקפצים ושקדים קלויים, סלמון צרוב כתום Zesty, ו סלמון צרוב במחבת עם רוטב תפוזים-קארי (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת nonstick 12 אינץ ' מעל חום בינוני, מערבבים שקדים עד השחמה קלה, 1 עד 2 דקות.
יש לשטוף פילה סלמון יבש טפיחה. הגדר את המחבת מעל חום בינוני גבוה. כאשר חם, להוסיף סלמון, צד העור למעלה, ומבשלים עד משחימים היטב על הקרקעית, 3 עד 5 דקות. הפעל חתיכות ומבשלים עד אטום מבחוץ אבל עדיין מעט שקוף במרכז החלק העבה ביותר (לחתוך לבדוק), 1 עד 3 דקות, בהתאם לעובי של דגים, או עד אטום אבל עדיין לח למראה במרכז.
להעביר סלמון, צד העור למטה, צלחות או מגש הגשה; לכסות כדי להתחמם.
מוסיפים קליפת תפוז, מיץ ויין למחבת. מרתיחים עד מופחת 1/2 כוס, על 6 דקות. מערבבים ב קורנית.
רוטב כתום כפית על סלמון ומפזרים שקדים קלויים.