קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות71
מגזין

סלמון צרוב כתום עם שקדים

סלמון צרוב כתום עם שקדים
אם יש לכם פילה סלמון עצמות, קליפת תפוז, עלי טימיןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. נסו סלמון צרוב עם פסטו, פלפלים מוקפצים ושקדים קלויים, סלמון צרוב כתום Zesty, ו סלמון צרוב במחבת עם רוטב תפוזים-קארי (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת nonstick 12 אינץ ' מעל חום בינוני, מערבבים שקדים עד השחמה קלה, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
( 23)( 23)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
יוצקים מפן.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
יש לשטוף פילה סלמון יבש טפיחה. הגדר את המחבת מעל חום בינוני גבוה. כאשר חם, להוסיף סלמון, צד העור למעלה, ומבשלים עד משחימים היטב על הקרקעית, 3 עד 5 דקות. הפעל חתיכות ומבשלים עד אטום מבחוץ אבל עדיין מעט שקוף במרכז החלק העבה ביותר (לחתוך לבדוק), 1 עד 3 דקות, בהתאם לעובי של דגים, או עד אטום אבל עדיין לח למראה במרכז.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
להעביר סלמון, צד העור למטה, צלחות או מגש הגשה; לכסות כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
5
מוסיפים קליפת תפוז, מיץ ויין למחבת. מרתיחים עד מופחת 1/2 כוס, על 6 דקות. מערבבים ב קורנית.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
רוטב כתום כפית על סלמון ומפזרים שקדים קלויים.
מרכיבים שתצטרך
( 23)( 23)
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
7
מוסיפים מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)(צינור גדול)

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. הכרמים של משפחת פרנק לואיס ויניארד שמורים בשרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 62 דולר לבקבוק.
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
היין בצבע צהוב קש. על האף מבטא אגסים קלויים איטיים ופרחי יערה. על החיך, היין הוא בעל גוף מלא ובהיר, עם המון לימון מאיר וטעמי משמש טריים.