סלסה חבנרו
סלסה Habanero יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון hor d ' oeuvre שלך. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 39 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. אם יש לכם מלח, פלפלים חלפיניו, פלפל צ'ילה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 270 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. . נסו צדפות ברוטב קוקוס הבאנרו וסלסה מנגו הבאנרו, סלסה חבנרו, ו סלסה חבנרו (מתכונים דומים).
הוראות
צלי jalapenos מעל גריל או מבער גז עד מושחר לחלוטין. לאטום בשקית ניילון או קערה מכוסה בניילון נצמד, ולאפשר קיטור עד עורות משוחררים. כאשר מגניב, להסיר את העור, גזע, זרעים.
מניחים jalapenos, בצל, שום, סוכר, מלח ופלפל לקערה של בלנדר או מעבד מזון. דופק לקצוץ ולהשתלב, ואז לשפוך לתוך קערה גדולה, ומערבבים עם פחית צ ' ילי ירוק, כוסברה, ומיץ לימון. דופק את העגבניות בקבוצות לגודל הרצוי, ולהוסיף לתערובת צ ' ילה הירוקה.
להחזיר כוס אחת של עגבניות קצוץ לבלנדר יחד עם habanero, ו מחית היטב. מסננים את מחית כדי להסיר כל חתיכות גדולות של habanero, ולהוסיף לעגבניות.
מערבבים היטב, מכסים ומקררים במקרר לפחות שעה אחת כדי לאפשר טעמים להתמזג.