סלרי עם בייקון, ברנדי ועגבניות
סלרי עם בייקון, ברנדי ועגבניות עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 201 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם מלח, שמן צמחי, סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שוורים מטוגנים עם עגבניות, סלרי וצלפים, סלט שעועית זולפיני, עגבניות מיובשות, סלרי ובוטרגה, ו סלרי ושומר עם בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת בינונית, מחממים את השמן עד מנצנץ.
מוסיף את עלי הסלרי ומטגנים על אש מתונה עד פריך, על 2 דקות.
מעבירים את העלים לצלחת ומפזרים מלח.
בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול, לבשל את הבייקון על אש נמוכה, ערבוב כמה פעמים, עד השומן שניתנו, על 6 דקות.
מוסיפים את הסלרי ומערבבים כדי לצפות אותו בשומן בייקון.
מוסיפים את העגבניות והברנדי, מכסים ומבשלים עד הסלרי הוא בקושי רך, על 10 דקות. לחשוף ולבשל עד הרוטב מתעבה מעט, על 3 דקות. מתבלים את הסלרי במלח ופלפל ומעבירים לקערת הגשה. למעלה עם עלי סלרי מטוגנים ומגישים.