סנאפר אדום עם שומר ושום
צריך איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, ומנה עיקרית ראשונית? סנאפר אדום עם שומר ושום יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 2644 קלוריות, 378 גרם חלבון, ו 97 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 71% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. מתכון זה מכלמתכונים יש 8 אוהדים. אם יש לכם מיץ לימון, שומר נורה, פטרוזיליה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב יין לבן יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 88%. מתכונים דומים: סנאפר אדום, שרימפס וסביצ'ה אבטיח, סנאפר אדום עם שומר, ו שומר שומר בקלף.
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות צלזיוס (150 מעלות צלזיוס). מרססים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' בתרסיס בישול.
מחממים 4 כפות שמן זית במחבת על אש בינונית. מערבבים פנימה 3 שיני שום טחון, שומר ושאלוט טחון. מבשלים ומערבבים עד שהשומר החל להתרכך, כ -5 דקות.
מעבירים ירקות לקערה ומערבבים פנימה פטרוזיליה קצוצה. שמורת שמן בישול.
מתבלים את הדג בכל רחבי עם מלח ופלפל לפי הטעם, ואז דברים סנאפר עם תערובת שומר. השתמש בחוט מטבח כדי לקשור את הסנאפר יחד בשלושה מקומות.
מכניסים את הסנאפר לתבנית האפייה המוכנה, מזלפים את היין הלבן, מיץ הלימון והשמן השמור.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהדג כבר לא שקוף, ומתקלפים בקלות בעזרת מזלג, כ -20 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
ניתן לשלב דגים עם פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות סנטה מרגריטה פינו גריגיו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריגיו
צהוב קש חיוור. ניחוח נקי ופריך עם רמזים עזים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני יוצא לדרך במתיקות קלה בגימור ארוך ומלא טעם עדין וחריף.