קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות68
מגזין

סנדוויץ' סטייק בלחם קומסקי

סנדוויץ' סטייק בלחם קומסקי
סנדוויץ' סטייק לחם קומסקי דורש כ-50 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 1214 קלוריות, 68 גרם חלבון ו-60 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה ליום האהבה. גשו לסופר וקנו שקדים, סינטה עליונה, מלח ופלפל כשר ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. 5 אוכלים וטבחים אוהבים את המתכון הזה. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 95%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: כריך צדפות בלחם, כריך עוף בלחם כפרי מיוחד, וסנדוויץ' סטייק בגריל של בובי פליי עם רוטב סטייק.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
לסטייק: מחממים את התנור ל-200 מעלות F. ממלאים מחבת גדולה מברזל יצוק ב-1 1/2 אינץ' שמן ומחממים על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
גורגונזולה דולצ'ה, בטמפרטורת החדרגורגונזולה דולצ'ה, בטמפרטורת החדר
1/4 פרמזן מגורר1/4 פרמזן מגורר
ציוד שתשתמש בו
ל-8 פלפלי סרנול-8 פלפלי סרנו
4 עד 8 פלפלי סרנו, פרוסים (בהתאם לרמת החום הרצויה)4 עד 8 פלפלי סרנו, פרוסים (בהתאם לרמת החום הרצויה)
3
מפזרים את רצועות הסטייק במלח ופלפל. בקערה רדודה מוסיפים את הקמח. בקערה רדודה נוספת טורפים קלות את הביצים. בקערה רדודה נוספת מוסיפים את פירורי הלחם. מצפים קלות את שני צידי הסטייק בקמח, לאחר מכן בביצה ולאחר מכן בפירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
עד 8 פלפלי סרנו, פרוסים (בהתאם לרמת החום הרצויה)עד 8 פלפלי סרנו, פרוסים (בהתאם לרמת החום הרצויה)
גלילי פוקצ'ה עגבניותגלילי פוקצ'ה עגבניות
4 גלילי פוקצ'ה עגבניות 6 אינץ', מפוצלות וקלויות (או לחם הפוקצ'ה האהוב עליך)4 גלילי פוקצ'ה עגבניות 6 אינץ', מפוצלות וקלויות (או לחם הפוקצ'ה האהוב עליך)
גלילי פוקצ'ה עגבניות בגודל 6 אינץ', מפוצלות וקלויות (או לחם הפוקצ'ה האהוב עליך)גלילי פוקצ'ה עגבניות בגודל 6 אינץ', מפוצלות וקלויות (או לחם הפוקצ'ה האהוב עליך)
(או לחם פוקצ'ה)(או לחם פוקצ'ה)
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 פאונד סינטה עליונה, חתוך כנגד הגרגר על ההטיה לשמונה רצועות או אצבעות בגודל 1/8 אינץ'1 1/2 פאונד סינטה עליונה, חתוך כנגד הגרגר על ההטיה לשמונה רצועות או אצבעות בגודל 1/8 אינץ'
4
מטגנים במחבת את הסטייקים, כמה שיוכלו להתאים בו זמנית, עד להזהבה משני הצדדים, כ-3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
סינטה עליונה, חתוכה כנגד הגרגר על ההטיה לשמונה רצועות 1/8 אינץ' או אצבעותסינטה עליונה, חתוכה כנגד הגרגר על ההטיה לשמונה רצועות 1/8 אינץ' או אצבעות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוציאים את הסטייקים מהשמן ועל גבי תבנית מרופדת ברשת או בנייר סופג. מתבלים את הסטייקים המטוגנים במלח ושומרים חמים בתנור בזמן שמבשלים את השאר, אם צריך.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1
מערבבים במעבד מזון את השקדים, הפרמזן, השמן, הפפריקה, הפלפל, השום והשאלוט ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק, כ-15 שניות. מתבלים, ולאחר מכן שמים בסיר קטן ומבשלים במשך 5 דקות כדי להסיר את ביס השום הגולמי ולהעצים את הטעמים. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
( 23)( 23)
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
לבניית הסנדוויץ': מרחו מעט מהגורגונזולה על החצי התחתון של הלחם.
מרכיבים שתצטרך
GorgonzolaGorgonzola
אחוז שומןאחוז שומן
3
מניחים את הסטייק הלחם החם על הגבינה, לאחר מכן את רוטב הפלפל האדום הקלוי ולאחר מכן את הג'יארדיניירה. חוזרים על הפעולה עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלוייםפלפלים אדומים קלויים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
4
חותכים לשניים ומגישים עם רוטב פלפל אדום נוסף לחנק.
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
5
מערבבים 2 כוסות מים והמלח בקערה זכוכית או לא מגיבה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
6
מערבבים עד שהמלח נמס.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
7
מוסיפים למי המלח את הגזר, הכרובית, הסראנוס, השום, הסלרי והפלפל ומערבבים לאיחוד. מכסים ומקררים למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
8
יום 2, מסננים ושוטפים את הירקות. בקערה נקייה מערבבים יחד את השמן עם האורגנו והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
9
מוסיפים את הירקות ומערבבים לאיחוד. מניחים למרינדה למשך הלילה. ג'יארדיניירה רק תשתפר עם הזמן. לאחר יומיים לכל היותר בקערה, ניתן להניח בצנצנות מייסון אטומות ולשמור במקרר לפחות שבועיים עד 3 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק

מרכיבים

36אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שקדים מעושניםשקדים מעושנים3red bell peppers, fire roasted, from a jarred bell peppers, fire roasted, from a jar11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה3246 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפירורי לחם בסגנון איטלקיפירורי לחם בסגנון איטלקי4486 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)4ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן קנולה לטיגוןשמן קנולה לטיגון128אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גזר חתוךגזר חתוך100אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פרחי כרובית זעיריםפרחי כרובית זעירים1מעקבסלרי, חתוך לקוביות קטנותסלרי, חתוך לקוביות קטנות4ביציםביצים125אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשום, מרוסקשום, מרוסק2ציפורןשום, טחוןשום, טחון113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)gorgonzola dolce, at room temperaturegorgonzola dolce, at room temperature4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי2(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אורגנו מיובשאורגנו מיובש01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי0פרמזן מגוררתפרמזן מגוררת1קטןפלפל אדום, קצוץ קטןפלפל אדום, קצוץ קטן4to 8 serrano peppers, sliced (depending on heat level desired)to 8 serrano peppers, sliced (depending on heat level desired)1שאלוט, קצוץשאלוט, קצוץ73אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מלח שולחןמלח שולחן46-inch tomato focaccia rolls, split and toasted (or your favorite focaccia bread)6-inch tomato focaccia rolls, split and toasted (or your favorite focaccia bread)680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)top sirloin, cut against the grain on the bias into eight 1/8-inch strips or fingerstop sirloin, cut against the grain on the bias into eight 1/8-inch strips or fingers

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם הבחירות המובילות שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Bodegas Naveran Dama Cava. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-22 דולר.
Bodegas Naveran Dama Cava
Bodegas Naveran Dama Cava
אחד מכמה Cavas וינטג'ים בודדים שיוצרו בספרד. Dama בעל גוף מלא אך בהיר ופריך. אחוזת נברן מייצרת קאוואות באיכות גבוהה מאז 1901. כל הקאוואות המיוצרות כאן הן מכרמים בבעלות ובשליטה של האחוזה. הדמה מותסס בבקבוק (a la méthode champenoise) ומתיישן במשקעיו במשך 24 חודשים. Caves Navera'n הוא יצרן קאווה פרימיום המשתמש בענבים שגדלו באחוזה. Navera'n Dama היא יצירת מופת של קאווה, שילוב של שרדונה, המעניק ליין גוף ונפח, ו-Parellada, המעניקה אופי נוצץ ובהיר החותך את העגלגלות החמאתית של השרדונה. חובבי שמפניה ייהנו מ"תוסת החקלאים" הים תיכונית עם צדפות, טונה גולמית וסושי. החומציות הרעננה שלו מחמיאה גם לקינוחי פירות, במיוחד אפרסקים ותפוזים פרוסים.