ספגטי יווני אני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל ספגטי יווני אני. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 460 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר מאוד. אם יש לכם אבקת שום, מרגרינה, גבינת מוצרלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במרגרינה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות חמאת בוטנים כקינוח. . נסו ספגטי יווני, מהפך ספגטי יווני, ו סקווש ספגטי יווני (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול של מים רותחים מומלחים קלות, לבשל את הספגטי 8 עד 10 דקות, עד אל דנטה, ולנקז.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים קלות צלחת תבשיל בינוני. בקערה, מערבבים את גבינת רומנו, גבינת מוצרלה וגבינת פרובולון. בקערה נפרדת, למזג את המרגרינה המומסת ואבקת השום.
מכסים את החלק התחתון של המנה מוכנה עם 1/3 של ספגטי מבושל, העליון עם 1/3 של תערובת הגבינה, טפטוף עם תערובת 1/3 מרגרינה. חזור על שכבות. הקפד לסיים עם גבינה על גבי. (אם אתה באמת אוהב שום אתה יכול לפזר בין שכבות לפי הצורך.)
אופים 30 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהגבינה תוססת וחומה קלות.