ספגטי עם פסטו ארוגולה ושרימפס ג'מבו צרוב
ספגטי עם פסטו ארוגולה ושרימפס ג'מבו צרוב דורש בערך 25 דקות מתחילתו ועד סופו. צופה בדמות שלך? למתכון הפסקטרי הזה יש 551 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן למנה. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. אם יש לכם ספגטי, גרידת לימון, שרימפס ג'מבו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 1 אדם התרשם מתכון זה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 63%. ציון זה מוצק. נסו צדפות ים ג'מבו צרובות עם ארוגולה נבולה, תירס, סלט שיטאקי ויניגרט ג' ינג'ר סויה, שרימפס ג'מבו עטוף בארוגולן ופרושוטו, ו שרימפס ג'מבו עטוף בארוגולן ופרושוטו עבור מתכונים דומים.
הוראות
מערבבים את הארוגולה והשום במעבד מזון עד לקצוץ דק. כשהמכונה פועלת, מוסיפים בהדרגה 1/2 כוס שמן, מעבדים עד לקבלת תערובת אחידה.
מעבירים את הפסטו לקערה גדולה. מערבבים פנימה את הפרמזן. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מכינים את הגריל (חום גבוה). בעזרת סכין חותכים את גב השרימפס.
מפזרים מלח. צולים את השרימפס עד שהוא פשוט מבושל, כ -3 דקות לכל צד.
מעבירים את השרימפס לצלחת.
בינתיים מבשלים את הפסטה בסיר גדול של מים מומלחים רותחים עד שהם רכים אך עדיין יציבים לנגיסה, תוך ערבוב מדי פעם, כ-8 דקות.
מסננים, שומרים 1/2 כוס מנוזל הבישול.
זורקים את הפסטה עם הפסטו בקערה הגדולה לציפוי, מוסיפים את נוזל הבישול השמור 1 כף בכל פעם כדי להרטיב. למעלה עם שרימפס בגריל.
מקשטים עם גרידת הלימון והפטרוזיליה.