ספגטי עם ריקוטה, לימון ותרד
ספגטי עם ריקוטה, לימון ותרד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 541 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם תרד תינוק, שמן זית, ספגטי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו לימון-בזיליקום-ספגטי ריקוטה, דלעת ספגטי W / רוטב שום לימון & ריקוטה, ו Meyer Lemon Ricotta Spaghetti With Arugula (Aka Far Pasta) (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים ספגטי ומבשלים עד אל דנטה, כ -10 דקות.
בקערה, מערבבים יחד ריקוטה, שמן זית, גרידת לימון ואגוז מוסקט. מתבלים במלח ופלפל.
מסננים ספגטי, הזמנה 1 כוס מים לבישול. להחזיר פסטה לסיר ומערבבים בתערובת ריקוטה, תרד ו 1/2 כוס מים בישול פסטה. לזרוק היטב, הוספת יותר פסטה בישול מים 1 כף. בכל פעם, במידת צורך.