ספירלת פפרוני פיצה לאפות
ספירלת פפרוני פיצה לאפות יכול להיות רק את המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 12. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 33 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל 536 קלוריות. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם ביצים, רוטב פיצה, גבינת פרמזן וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מתכון למחזורי תפוחים כמו קינוח. 1 אדם התרשם מתכון זה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 50%. נסו פיצה פפרוני אופים, פיצה פפרוני קישואים אופים, ו גרנדס! פיצה פפרוני אפויה עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל-350 זָהוּב. מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה.
בינתיים, בתנור הולנדי, מבשלים בקר ובצל על אש בינונית 8-10 דקות או עד שהבקר כבר לא ורוד, ומפרקים בקר לפירורים; מסננים.
מפזרים תבלינים. מערבבים ברוטב פיצה; מסירים מהאש.
בקערה גדולה מערבבים ביצים, חלב וגבינת פרמזן.
מסננים פסטה; מוסיפים לתערובת הביצים וזורקים לאיחוד.
מעבירים ל -3 קילו משומן. תבנית אפייה. למעלה עם תערובת בקר, גבינת מוצרלה ופפרוני.
אופים, ללא כיסוי, 20-25 דקות יותר או עד להזהבה ומחוממת.