קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות13
מגזין

ספירלת פפרוני פיצה לאפות

ספירלת פפרוני פיצה לאפות
ספירלת פפרוני פיצה לאפות יכול להיות רק את המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 12. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 33 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל 536 קלוריות. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם ביצים, רוטב פיצה, גבינת פרמזן וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מתכון למחזורי תפוחים כמו קינוח. 1 אדם התרשם מתכון זה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 50%. נסו פיצה פפרוני אופים, פיצה פפרוני קישואים אופים, ו גרנדס! פיצה פפרוני אפויה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 זָהוּב. מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בינתיים, בתנור הולנדי, מבשלים בקר ובצל על אש בינונית 8-10 דקות או עד שהבקר כבר לא ורוד, ומפרקים בקר לפירורים; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
3
מפזרים תבלינים. מערבבים ברוטב פיצה; מסירים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פיצהרוטב פיצה
תיבולתיבול
4
בקערה גדולה מערבבים ביצים, חלב וגבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מסננים פסטה; מוסיפים לתערובת הביצים וזורקים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
ביצהביצה
6
מעבירים ל -3 קילו משומן. תבנית אפייה. למעלה עם תערובת בקר, גבינת מוצרלה ופפרוני.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
פפרוניפפרוני
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
אופים, מכוסה, 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
אופים, ללא כיסוי, 20-25 דקות יותר או עד להזהבה ומחוממת.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור