ספירריב סיני
המתכון הסיני Spareribs מוכן בערך 2 שעות והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וללא לקטוז אפשרות לאוהבי אוכל סיני. מנה אחת מכילה 633 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. גשו לסופר וקנו חמישה ספייס פאודר, סט ספריבס מלא, מותק, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון קמח תירס עם רוטב שוקולד Lapsang Souchong כקינוח. נסו Spareribs הסיני, Spareribs הסיני, ו 1,2,3,4,5 Spareribs הסיני (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים אבקת חמישה ספייס באופן שווה על צלעות ולשפשף אותם עד ביסודיות מצופה באופן שווה. תניח את הצלעות בצד.
מערבבים רוטב הויסין, יין shaoxing, רוטב סויה, ודבש בשקית מנעול רוכסן בגודל גלון.
מוסיפים צלעות לשקית ומערבבים עד מצופה שווה. חותם תיק, להעביר למקרר, ולתת צלעות במרינדה לפחות לילה ועד שלושה לילות.
כאשר מוכן לבשל, מחממים תנור ל 191°.
הסר צלעות מן התיק, מנגב את המרינדה עודף עם האצבעות שלך (להזמין את המרינדה). קו גיליון אפייה מעוטר בנייר כסף, להגדיר מתלה חוט בו, ולהפיץ את הצלעות באופן שווה על המדף. מכסים בנייר אלומיניום וצלי במשך 1 שעה.
הסר רדיד, צלעות מברשת עם מרינדה, להגדיל את החום ל 450 ° F, ולהמשיך לצלות עד חרוך, מזוגג, ודביק, כ 20 דקות יותר, צלעות מסתובבות צלי עם מרינדה פעם נוספת במהלך הבישול.
תן מנוחה 10 דקות, ולאחר מכן לשרת.