סקווש ומרווה pithivier
סקווש & מרווה pithivier הוא מנה עיקרית המגישה 1. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 56 גרם של שומן, וסך הכל 831 קלוריות. לכי לחנות וקחי מאפה בצק עלים בגודל 500 גרם, ביצה, עלי מרווה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 82%. מתכונים דומים: דלעת סקווש ומרק מרווה עם פירורי לחם מרווה, Pithivier, ו Pithivier אפל.
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
בערך חצי מאפה, אבל לעשות חצי טיפה יותר גדול.
מגלגלים את החצי הקטן מעט על משטח מקומח למעגל בקוטר של כ-15 ס " מ.
מורחים על החרדל, משאיר על פער 2cm סביב הקצה.
מערבבים את המסקרפונה, פירורי לחם, מרווה קצוצה ושום יחד ומתבלים בנדיבות.
מסדרים כמה פרוסות סקווש, חופפים, כדי לכסות את החרדל.
מורחים עם כמה תערובת מסקרפונה. חוזר, ביצוע עיגולים קטנים מעט עם הסקווש בכל פעם, והפצת מסקרפונה בין כל שכבה עד החלק העליון הוא רק פרוסה אחת של סקווש ואתה עשית צורה כיפה גסה על המאפה.
לרדד דק החוצה הנותרים מאפה. השתמש כדי לכסות את הכיפה סקווש, בעדינות לחיצה על הירקות לדחוף החוצה כמה שיותר אוויר ככל שתוכל. לחץ על הקצוות מאפה לאטום. בשלב זה, אתה יכול לכסות ולקרר את העוגה בן לילה, או להקפיא במשך 1 חודש. תפשיר לפני שתמשיך.
מברשת עם ביצה מוכה, ולאחר מכן לתקוע חור קיטור זעיר בחלק העליון ולהבקיע בעדינות דפוסים על פני השטח. טובלים כמה עלי מרווה בביצה הנותרת ונצמדים למעלה.
מעבירים לתבנית אפייה ואופים במשך 35-40 דקות עד ששיפוד דקר דרך חור הקיטור עובר דרך הירקות בקלות.