קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות20
ציון בריאות13
מגזין

סקווש חריף & צ'אטני תפוחים

סקווש חריף & צ'אטני תפוחים
שזיף חריף וצ'אטני תפוחים, בשר חזיר צלוי כל היום, צ'אטני תפוחים פיקנטי, פירה הדר בטטות, צ' אט מוקפץ, ו צ'וריסו חריף, דלעת סקווש & תפוח מלית דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת שמירה גדולה, ואז מטגנים בעדינות את הבצל, זנגביל, צ ' ילי, הל, קינמון, חרדל וזרעי כמון יחד במשך 5 דקות, עד התבלינים הם ארומטיים.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
כמו פיסטוקים או אגוזי מלךכמו פיסטוקים או אגוזי מלך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מערבבים את השום, סקווש ותפוחים לתוך הבצל, ואז מבשלים 10-15 דקות יותר, עד הבצל והתפוחים רכים ואת התשואות סקווש קצת פה ושם.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
סכין קילוףסכין קילוף
3
מערבבים את כורכום וסוכר ולתת לו להמיס סביב הירקות. מבשלים במשך 5 דקות תהליך זה כמעט סוכריות את החתיכות של דלעת, כך שהוא doesn ' t להישבר לחלוטין במהלך השלב הבא.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
כורכוםכורכום
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
4
יוצקים את החומץ, מתבלים עם 2 כפית מלח, ואז מביאים את הצ ' אטני בחזרה לרתיחה. לבשל, ערבוב קבוע, במשך כ 30 דקות או עד התפוח מבושל למטה כדי להפוך את בסיס רטוב עבור chutney, עם חתיכות של דלעת רך כאן ושם, וסירופ קטן בתחתית המחבת אתה לא רוצה chutney להיות יבש מדי כפי שהוא יתעבה כפי שהוא מתקרר.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
לשימור,לשימור,
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
כפית צ ' אטני חם לתוך צנצנות מחוטאות חותם. ניתן לאכול את הצ ' אטני מיד, או להשאיר אותו להתרכך במקום חשוך. אתה יכול לאחסן אותו עד שישה חודשים.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות