שזיף חריף וצ'אטני תפוחים, בשר חזיר צלוי כל היום, צ'אטני תפוחים פיקנטי, פירה הדר בטטות, צ' אט מוקפץ, ו צ'וריסו חריף, דלעת סקווש & תפוח מלית דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת שמירה גדולה, ואז מטגנים בעדינות את הבצל, זנגביל, צ ' ילי, הל, קינמון, חרדל וזרעי כמון יחד במשך 5 דקות, עד התבלינים הם ארומטיים.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
כמו פיסטוקים או אגוזי מלך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
20 פרוסות זוקיני דקות
צ'יפס קינמון וייטנאמי
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מערבבים את השום, סקווש ותפוחים לתוך הבצל, ואז מבשלים 10-15 דקות יותר, עד הבצל והתפוחים רכים ואת התשואות סקווש קצת פה ושם.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
סכין קילוף
3
מערבבים את כורכום וסוכר ולתת לו להמיס סביב הירקות. מבשלים במשך 5 דקות תהליך זה כמעט סוכריות את החתיכות של דלעת, כך שהוא doesn ' t להישבר לחלוטין במהלך השלב הבא.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
כורכום
גביע סוכר גלידה
(טעם מקורי)
ליקוריץ צהוב וירוק
4
יוצקים את החומץ, מתבלים עם 2 כפית מלח, ואז מביאים את הצ ' אטני בחזרה לרתיחה. לבשל, ערבוב קבוע, במשך כ 30 דקות או עד התפוח מבושל למטה כדי להפוך את בסיס רטוב עבור chutney, עם חתיכות של דלעת רך כאן ושם, וסירופ קטן בתחתית המחבת אתה לא רוצה chutney להיות יבש מדי כפי שהוא יתעבה כפי שהוא מתקרר.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
(טעם מקורי)
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
לשימור,
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
כפית צ ' אטני חם לתוך צנצנות מחוטאות חותם. ניתן לאכול את הצ ' אטני מיד, או להשאיר אותו להתרכך במקום חשוך. אתה יכול לאחסן אותו עד שישה חודשים.