סרדין בגריל, עגבניות וברוסקטה מנטה
המתכון סרדין בגריל, עגבניות, בריסקטן מנטה מוכן בערך 1 שעה ו 15 דקות וזה בהחלט מדהים חלב חינם ו pescatarian ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 537 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מתאבן יקר למדי עבור יום העצמאות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך ארוגולה תינוק קל, פלפל, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 87% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: סרדין בגריל, עגבניות וברוסקטה מנטה, ברוסקטה עגבניות בגריל, ו ברוסקטה עגבניות בגריל.
הוראות
דגים נקיים, בעקבות שלבים 1 ו -2 של "מצאת את הדגים," להלן.
מערבבים שום, מנטה, מלח ופלפל עם 1/3 כוס שמן בקערה גדולה. כף חצי לקערה בינונית.
מוסיפים סרדינים לקערה גדולה ומלטפים אותם בחוץ ובחללים בתערובת מנטה. תניח בצד.
חום גריל גבוה (450 עד 550).
מוסיפים עגבניות לקערה בינונית עם 1 כף. חומץ. הסתובב בעדינות למעיל.
לחם מברשת עם הנותרים 1/2 כף. שמן.
באח בישול שמן, באמצעות מלקחיים וצרור של מגבות נייר משומנות. דג גריל, מכוסה, עד סימנים מופיעים ודגים לשחרר כאשר דחפו עם מלקחיים, 2 עד 3 דקות; בעדינות להתהפך ולבשל בצד השני, על 2 דקות.
מעבירים דגים עם מרית רחבה ללוח. לחם גריל, מפנה פעם אחת, עד הקצוות משחימים, 1 עד 3 דקות.
פילה דגים (ראה שלב 4 להלן). מעל כל טוסט עם ארוגולה, ואז פרוסת עגבניות (להשאיר מיצים מאחור), ואז פילה סרדין. מערבבים 1 כף הנותרים. חומץ לתוך מיצי עגבניות, כפית קצת מעל ברוסקטה (לשמור את השאר לשימושים אחרים), ומגישים מיד.
מצאת את הדג ... מה עכשיו? חלק מהשווקים ינקו אותם עבורכם, אבל אם לא, אתם יכולים לעשות זאת בעצמכם בקלות -- זה פשוט דורש קצת תרגול.
קנה מידה וחתך. לגרד את הקשקשים בעדינות עם קצות האצבעות.
חותכים דרך שני הצדדים של הבטן 1/4 ב. מקצה, מצווארון לזנב.
נקי. משוך את האומץ; לשטוף את הדג מבפנים ומבחוץ. חותכים את הסנפירים.
פילה (גלם). דגים להבקיע כל הדרך סביב צווארון רק עד העצם. החלק את האצבע המורה לתוך לחתוך בצד אחד של הצווארון והאמה שלך לתוך הצד השני. החלק את האצבעות לאורך עמוד השדרה לזנב, משיכת פילה חינם.
חותכים את הזנב ולשלוף את כל העצמות שנותרו.
פילה (מבושל). הפוך 3 חתכים דרך בשר לעצמות: לאורך עמוד השדרה (לצד אחד של זה), בצווארון, ורק מעל הזנב. החלקת סכין תחת פילה כדי לשחרר אותו מעמוד השדרה, ולהרים אותו. משוך את הזנב ולהרים את עמוד השדרה ואת הראש לפילה התחתון חינם. תוציא את כל העצמות שנותרו.
הערה: מצא את הדגים הקטנים האלה בכמה חנויות מכולת, שווקי דגים (ייתכן שיהיה עליך להזמין אותם), ושווקים אסיאתיים. אם אתה גר ליד עיר החוף, ראש אל הרציפים-אנשובי טרי ריח נמכרים לעתים קרובות כפיתיון. חפש דגים עם עיניים בהירות, עור מבריק, וריח קל. הם מאוד מתכלים, כך מתכנן לבשל אותם באותו היום.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי Loveblock עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי הוא זהב חיוור עם רמזים של ירוק. בציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים וקמצוץ אננס בשל. החיך חושף אגס שלוק ותפוז דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.