אם יש לכם בצל ירוק, מיץ ליים, חומץ יין אורז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ יין אורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו טמפורה דונבורי-גיד-קערת אורז טמפורה, סרטנים חלפיניו גבינה Cornbread עם סרטנים Etouffee, ו טמפורה (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להתחיל, מחממים את השמן בסיר גדול או טיגון עמוק ל 375 מעלות f לטיגון הסרטנים.
מרכיבים שתצטרך
סרטן נהרות.
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
עבור הבלילה: בקערת ערבוב, לערבב את הקמח, אבקת אפייה, עמילן תירס ומלח יחד, מיזוג טוב. לאחר מכן, מוסיפים את הביצה ומערבבים לשלב. ואז מוסיפים את מי הסודה ומערבבים בפעם האחרונה. שמור על הבלילה קר עד מוכן לשימוש ומערבבים שוב לפני כל שימוש.
מרכיבים שתצטרך
קני ממתקים נוספים
מים מוגזים
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
מיונז, לכריכה
3
לרוטב: בקערה, באמצעות מקציף יד, למזג את התירס, מיונז ומיץ ליים, להקציף יחד היטב לערבב רוטב שווה. ואז מוסיפים את הבצל, וקצת מלח, פלפל שחור וקיין לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1 תות, קלוף
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
20 פרוסות זוקיני דקות
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
לסרטנים: לפצל באופן שווה את הסרטנים לשתי מנות. מעיל את המחצית הראשונה עם הבלילה, ומניח בשמן שחומם מראש. מבשלים עד רך וזהוב חום, 2 עד 3 דקות.
שרדונה, Gruener Veltliner, Muscadet הן אפשרויות נהדרות עבור סרטנים. למרות שמנות ים שונות בהחלט יכולות לקרוא ליינות שונים, בדרך כלל יין לבן פריך, בעל גוף בהיר או יין לבן נוצץ יעשה את העבודה ולא יטביע שום טעמים עדינים. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה שמורת Ema סנטאן. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.