עגל בלסמי עם רוטב שום צלוי
מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 221 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 8 . אם יש לכם חומץ בלסמי, ציר עוף, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-20 דקות. נסו עוף צלוי עם שום-רוטב בלסמי, שום צלוי-רוטב סטייק בלסמי, ו עוף צלוי עם תאנים פולנטניות ובלסמיות (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, לשלב את כל החומרים למעט עגל. מביאים את הנוזל לרתיחה.
מוסיפים את העגל לסיר ומבשלים בחום בינוני במשך 10 עד 15 דקות.
הסר מהחום ולתת מגניב, בנוזל, לטמפרטורת החדר.
חותכים את הבשר לתוך 16 מדליונים דקים.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מברשת שמן זית על מחבת סדין ומניחים את השום למעלה. צולים את השום בתנור עד רך מאוד, במשך כ 45 דקות, כיסוי עם נייר אם הוא מתחיל לשרוף. לסחוט את ציפורן.
מערבבים את השום, שמנת חמוצה, קורנית לעזוב עד חלקה.
בסיר קטן, להביא את ציר העוף לרתיחה. תתמזג עם השום. רק לפני ההגשה, תערובת חום, להסיר מהחום, ולהקציף בחמאה.