קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

עגל בסגנון טריאסטה, עם כרוב אדום: סקאלופין אלה טריסטינה אי קאבולו רוסו אלה

עגל בסגנון טריאסטה, עם כרוב אדום: סקאלופין אלה טריסטינה אי קאבולו רוסו אלה
עגל בסגנון טריאסטה, עם כרוב אדום: סקאלופין אלה טריסטינן א קאבולו רוסו אלה דורש בערך 1 שעה ו 45 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 33 גרם חלבון, 42 גרם שומן, ובסך הכל 715 קלוריות. אם יש לכם בצל, ביצה, מלח ופלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בתפוחים האדומים תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם תפוחי קרמל כמו קינוח. עם כפית ציון 64%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: קציצות עגל עם מרווה, סלטימבוקן בסגנון רומני אלה רומנה, כיסי עגל בסגנון ואלה ד ' אוסטה: פורטפוגלי אלה ולדוסטנה, ו ג'וטה טריסטינה (שעועית ומרק כרוב כבוש מטריאסטה).

הוראות

1
מתבלים את פרוסות העגל במלח ופלפל ומחפרים תחילה בקמח, אחר כך בביצה, ואז בפירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
במחבת גדולה מחממים את שמן הזית על אש גבוהה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מניחים את פרוסות העגל בתבנית ומבשלים 3 דקות בצד הראשון. בינתיים ממלאים כל אחד מהזיתים בכמה מהצלפים, עוטפים אנשובי סביב כל זית ומניחים בצד. סובבים את חתיכות העגל ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אנשוביאנשובי
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיפים יין למחבת ומנערים לתבנית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים חמאה ומנערים מחבת לתחליב.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מניחים זית עטוף על כל נתח בשר, כמו גם פרוסת לימון אחת.
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימוןקליפות מלימון
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
7
מגישים עם הכרוב האדום.
מרכיבים שתצטרך
כרוב אדוםכרוב אדום
8
במחבת גדולה מחממים את שמן הזית על אש גבוהה ומוסיפים את הבצל והגרגר. מבשלים עד שהם רכים ושחומים, כחמש דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ספקספק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
מוסיפים את הכרוב, היין והחומץ, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש בינונית במשך 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ל-1 אננסל-1 אננס
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
מוסיפים את התפוחים הקצוצים ומבשלים 20 דקות נוספות ואז מגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,