קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות38
מגזין

עגל הנסיך אורלוף

עגל הנסיך אורלוף
עגל הנסיך אורלוף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 790 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 48 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-57 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך פלפל, חמאה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו קוקטייל הנסיך הארי, בוני הנסיך צ'רלי, ו גביעי גלידה לנסיך ולנסיכה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנחיתו מתלים בתנור בשליש העליון והתחתון של התנור וחיממו ל-325F.
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
2
עגל לטפוח יבש ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
3
שמן חום ו 1 כף חמאה 5-עד 6-ליטר סיר על חום גבוה בינוני עד קצף שוכך, אז עגל חום מכל הצדדים, מסתובב עם מלקחיים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
להעביר עגל לצלחת ולהשליך שומן מן הסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
ממיסים את שאר כפות החמאה בסיר ומבשלים בצל, סלרי וגזר על אש מתונה, ערבוב וגירוד כל חתיכות חומות, עד מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
לעטוף פטרוזיליה, טימין טרי (אם שימוש), עלה דפנה בכיכר של cheesecloth ולקשור לתוך צרור עם מחרוזת כדי להפוך זר garni, ולאחר מכן להוסיף ירקות יחד עם יין טימין מיובש (אם שימוש). שים עגל למעלה ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
זר Garniזר Garni
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
7
מכסים את הסיר במכסה, ולאחר מכן מעבירים לשליש התחתון של תנור ובשר עגל עד מדחום מוכנס 2 אינץ ' למרכז של רשם בשר 63°, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
להעביר עגל קרש חיתוך ולתת לעמוד 30 דקות (טמפרטורה פנימית יעלה 68°).
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
9
יוצקים מיצי בישול מן הסיר דרך מסננת בסדר רשת לתוך מידה 4 כוס, לחיצה על והשלכת מוצקים. לרפרף את מיצי השומן והשמורה, הוספת מיצים שהצטברו על צלחת מעגל, לרוטב מורניי.
מרכיבים שתצטרך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
1
חבילות אורז בסיר גדול של מים מלוחים רותחים 5 דקות, ולאחר מכן לנקז מסננת ולשטוף.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
מחממים חמאה במחבת 10 אינץ ' ovenproof מעל חום נמוך בינוני עד קצף שוכך, ולאחר מכן מערבבים בצל ומלח. מכסים בחוזקה עם מכסה או שכבה כפולה של נייר כסף ומבשלים בצל על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, 5 דקות. מערבבים אורז ומרק ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
3
מכסים מחבת בחוזקה, ולאחר מכן להעביר שליש העליון של התנור ואופים עד אורז ובצל רכים מאוד, על 1 שעה. תשאירי את התנור דולק.)
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
להעביר soubise למעבד מזון ודופק עד מטוהר בגסות.
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
5
מעבירים לקערה כדי להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
1
שים קומץ פטריות במגבת מטבח נקייה (לא בד טרי), ולאחר מכן לאסוף מגבת סביב פטריות לסחוט אותם מעל כיור כדי לסחוט כמה שיותר נוזל ככל האפשר. לסחוט את שאר הפטריות, קומץ בכל פעם, באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
2
מחממים חמאה במחבת כבדה של 12 אינץ 'על חום גבוה בינוני עד שהקצף שוכך, ואז מטגנים פטריות וטראפל' ים (אם משתמשים), מערבבים, עד להשחמה קלה וכל פטריות נוזליות פולטות מתאדות, 6 עד 8 דקות. מערבבים בשמנת, מלח ופלפל ומבשלים, ערבוב, עד שמנת נספגת על ידי פטריות, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
כמהיןכמהין
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מעבירים לקערה ומגניבה.
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
1
הוסף מספיק חלב למיצי עגל שמורים בסך הכל 3 כוסות. ממיסים חמאה בסיר כבד 2 ליטר על חום נמוך בינוני, ולאחר מכן מוסיפים קמח ומבשלים על אש נמוכה, מטאטא כל הזמן, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים תערובת חלב בזרם, מקציפים, ומביאים לרתיחה, מקציפים. להפחית את החום נמוך בעדינות מבשלים, לטאטא מדי פעם, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
להסיר מהחום ולהוסיף Gruyre, לטאטא עד נמס, ואז לטאטא מלח, פלפל, ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1
העבר מתלה העליון לאמצע התנור ולהגדיל את הטמפרטורה ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
2
מערבבים 1/4 soubise כוס לתוך duxelles, ולאחר מכן להעביר soubise הנותרים שקית פלסטיק sealable.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
העברת תערובת דוקסל לשקית פלסטיק sealable אחר, ולאחר מכן לאטום כל שקית, לסחוט אוויר עודף. תחתוך 3/4 אינץ ' מהפינה התחתונה של כל שקית.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4
הסר מחרוזת בשר עגל, ולאחר מכן לקצץ את שכבת שומן וקצוות של עגל ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
5
חותכים לרוחב צלוי לתוך 16 פרוסות (עבה 1/4 אינץ'), שמירה על פרוסות יחד.
6
להעביר 1 פרוסת עגל לקצה מגש ovenproof, ואז צינור על 1 1/2 כפות soubise על חצי פרוסה, החל בחלק התחתון של פרוסה ופועל לכיוון העליון. צינור על 1 1/2 כפות דוקסל על החצי השני של פרוסה באותו אופן. חופפים עם עוד פרוסת עגל, משאיר על 1/2 אינץ ' של מלית חשוף. חזור עם פרוסות עגל שנותרו soubise ו duxelles, שמירה על פרוסות מיושר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
7
במידת הצורך, לחמם את רוטב Mornay על אש נמוכה, ערבוב, עד רופף מספיק כדי כפית, ואז כפית 1/2 עד 3/4 כוס מעל וצדדים של עגל, מכסה פרוסות stuffings דק אבל לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
8
אופים עגל אורלוף, חשוף, עד מחומם דרך רוטב Mornay מזוגג עגל, 15 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
9
לחמם את רוטב מורניי על אש מתונה, ערבוב מדי פעם (רזה עם קצת חלב, במידת הצורך), עד חם ולהעביר לסירת רוטב לשרת בצד.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטבסירת רוטב
10
הערות של טבחים: עגל יכול להיות מטוגן (אבל לא פרוס) 1 יום קדימה מקורר, חשוף, ואז מקורר, מכוסה. Soubise, duxelles, ורוטב Mornay יכול להתבצע 1 יום קדימה. Soubise מגניב ו duxelles, חשוף, ואז צמרמורת, מכוסה. מכסים את פני השטח של רוטב מורני חם עם סיבוב של שעווה או נייר קלף, ואז להתקרר מעט להתקרר. עגל אורלוף יכול להיות התאספו (ללא רוטב Mornay) 4 שעות קדימה ומקורר, מכוסה בניילון נצמד. להביא לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך.
מרכיבים שתצטרך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו

מרכיבים

0(יכול להיות או להרחיק)3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות1(יכול להיות או להרחיק)3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות1גדולגזר, קצוץ דקגזר, קצוץ דק1צלעצלע סלרי, קצוצה דקצלע סלרי, קצוצה דק796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמרק עוף או מיםמרק עוף או מים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש6(חוֹרֶף)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה6sprigsפטרוזיליה טרייה שטוחהפטרוזיליה טרייה שטוחה6sprigsטימין טרי או 1/2 כפית מיובשת, מתפוררתטימין טרי או 1/2 כפית מיובשת, מתפוררת796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאוז מגורד בצפיפותאוז מגורד בצפיפות8ריבס, קצוץ טרי או קפואליווי: תפוחי אדמה מבושלים; שעועית ירוקהליווי: תפוחי אדמה מבושלים; שעועית ירוקה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2קילוגרםמותן קשור ללא עצמות של צלי עגלמותן קשור ללא עצמות של צלי עגל454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות, טחון (רצוי עם סכין)פטריות, טחון (רצוי עם סכין)0(יכול להיות או להרחיק)אגוז מוסקט מגורד טריאגוז מוסקט מגורד טרי1( חצילים)בצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל lb, חצוי לאורך דק חצייה פרוסבצל lb, חצוי לאורך דק חצייה פרוס0(יכול להיות או להרחיק)מלח, או לפי הטעםמלח, או לפי הטעם1(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)11 קילו קישואים,(צינור גדול)(צינור גדול)1טורקית או 1/2 עלה מפרץ קליפורניהטורקית או 1/2 עלה מפרץ קליפורניה2(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח3(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח5(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאורז לבן גרגיר ארוךאורז לבן גרגיר ארוך3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעל חלב מלאעל חלב מלא14אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כפות פטריות כמהין שחורות קצוצות דק* (אופציונלי)כפות פטריות כמהין שחורות קצוצות דק* (אופציונלי)