עדשים אדומים בקארי ומרק תרד
עדשים אדומים בקארי ומרק תרד נטול גלוטן, וטבעוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 3 גרם של שומן, וסך הכל 202 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. גשו לסופר וקנו מלח, תרד, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב אבקת קארי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קארי עם מנגו ופיסטוק כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה מושלם עבור סתיו. נסו נקי לאכול גזר & מרק עדשים אדום ג'ינג'ר, עדשים בקארי-סלט תרד עם שרימפס, ו מרק עדשים בקארי (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים את הבצל ואת sauté על חום בינוני עד הזהב.
מוסיפים את העדשים ואת 6 כוסות מים ומביאים לרתיחה. מערבבים 1 כפית אבקת קארי, כיסוי, ומבשלים בעדינות רבה במשך 35 עד 40 דקות.
כאשר העדשים הם רגשני, מערבבים את התרד ולבדוק את העקביות. אם המרק סמיך מדי, מוסיפים כ 4 כוס מים. מתבלים במלח ואבקת קארי נוספת, אם תרצה בכך.
מבשלים עוד 5 דקות. אם הזמן מאפשר, תן למרק לעמוד את החום במשך שעה בערך כדי לפתח טעם.
חום דרך לפי הצורך לפני ההגשה.
עדשים אדומים בקארי ומרק תרד (דף זה)
כרוב אדום, גזר וסלט משמש (עמוד 3
תפוחי אדמה אפויים או במיקרוגל
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
מ צמחוני 5 מרכיב גורמה על ידי נאוה אטלס. Copyright (c) 2001 by Nava Atlas. Published by Broadway Books.נאוה אטלס היא המחברת של תשעה ספרי בישול, כולל ספר הבישול המשפחתי הצמחוני, הגורמה הצמחונית בת ה-5 המרכיבים ומרקים צמחוניים לכל עונות השנה. היא מתגוררת באזור עמק הדסון של ניו יורק עם בעלה ושני בנים בגיל העשרה (כל טבעונים).