עדשים ומרק קקטוס (של אמא )
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? עדשים ומרק קקטוס (של אמא) יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 1 גרם של שומן, וסך הכל 206 קלוריות. זה מושלם עבור סתיו. . אם יש לך שמן זית, עגבניות, כמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: האורז הספרדי של אמא, מאפינס הקישואים הטובים ביותר של אמא, ו קציץ הבשר הטוב ביותר של אמא שלי.
הוראות
מביאים את המים לרתיחה בסיר מרק עם 3 שיני שום. מערבבים את העדשים ו 1 1/2 כפות של מרק עוף. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד עד עדשים הם כמעט רכים, על 1 שעה.
מחממים שמן זית כתית מעולה במחבת, ומבשלים ומערבבים את הבצל ו 2 שיני שום קצוצות עד הבצל הופך שקוף, כ 5 דקות.
מוסיפים את העגבניה וממשיכים לבשל ולערבב עד שהעגבניה משחררת את המיץ שלה, כ -5 דקות נוספות. מערבבים את תערובת העגבניות לתוך מרק עדשים יחד עם כמון ועוד 2 כפיות של מרק עוף, או לטעום. מביאים את המרק לרתיחה, מערבבים את nopales ותפוחי אדמה, ומבשלים על אש נמוכה עד תפוחי אדמה הם במכרז, על 20 דקות.