קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות5
מגזין

עוגות סלמון על ידי להמיס/ התפשטות חמאה

עוגות סלמון על ידי להמיס/ התפשטות חמאה
עוגות סלמון על ידי להמיס (התפשטות חמאה דורש בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-12 ומחירו 1 מנות.22 דולר למנה. מנה אחת מכילה 167 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. זה הביא לך את כולםמתכונים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב ופסקאטרי דיאטה. אם יש לכם פירורי לחם, מלח כשר, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 36%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: חמאה נמסה בפה לחם תירס מתוק, אספרגוס נמס עם ממרח פסטו, ו אספרגוס נמס עם ממרח פסטו.

הוראות

1
שלב 4 כוסות מים, יין, 2 כפות. מפרץ ישן, ו 1 כף. מלח במחבת 10". מביאים לרתיחה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את עור הסלמון כלפי מטה, מכבים את האש, מכסים ונותנים לסלמון להתבשל בעדינות בנוזל החם למשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
3
בעזרת מרית מתכת מעבירים סלמון לצלחת בצד העור כלפי מעלה ומניחים להתקרר. (הסלמון עדיין צריך להיות נדיר באמצע.)
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
4
לקלף ולזרוק עור סלמון. שוברים סלמון לחתיכות קטנות ומניחים חתיכות בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מוסיפים את המפרץ הישן הנותר ומלח יחד עם פירורי הלחם, ממיסים, בצל ירוק, בצל, ביצים ומיץ לימון. מערבבים מרכיבים עד לאיחוד פשוט ומכניסים למקרר למשך 1/2 שעה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
6
כף מעט מתערובת הסלמון לכוס מדידה של 1/3 כוס וארוז אותה בעדינות בידיים. פתח את התבנית ולחץ בעדינות בידך ליצירת קציצה ברוחב 2"; העבירו קציצה לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה. חזור לעשות 12 קציצות. מקררים קציצות לפחות 1 שעה או לילה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
להוסיף שמן 12 "מחבת ברזל יצוק עד שהוא מגיע לעומק של 1/2".
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מחממים על אש בינונית-גבוהה עד ששמן רושם 325 מעלות על מדחום טיגון עמוק. בעזרת מרית מתכת מעבירים בעדינות מחצית מהקציצות למחבת ומבשלים, הופכים פעם אחת עם המרית, עד להזהבה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
9
מעבירים עוגות לצלחת מרופדת במגבת נייר וחוזרים על עצמם עם הקציצות שנותרו.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן הם בחירה מצוינת עבור סלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התבלינים ואת הרטבים. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בהיר, נמוך טאנין כמו פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה א 'עד ת' עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
א 'עד ת' שרדונה
א 'עד ת' שרדונה
שרדונה א 'עד ת' 2010 נפתח בניחוחות של פרחים לבנים, קלמנטינה, ליים, חבוש, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים הלאה לאגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים לג ' ינג ' ר. התקף עמוס מינרלים הוא בהיר, מעורר תיאבון ואינטנסיבי. החיך האמצעי הניואנסי ממשיך בטעמים המשקפים ומגבירים את הארומטים. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים קלאסי אורגון סטילי שרדונה. 2010 היה בציר יוצא דופן עבור יינות לבנים באורגון ויין מונע טרואר מתוחכם זה אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי זה יספק במהלך 5 השנים הבאות.