עוגות שוקולד מותכות מקסיקניות
עוגות שוקולד מותכות מקסיקניות עשויות להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 539 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 40 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 7 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לך לחנות ותביא קצפת, חלמונים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. מתכונים דומים: מקסיקני" חם " שוקולד מותכת עוגות לבה, עוגות אמריקאיות-עוגות שוקולד מותכות, ו עוגות שוקולד מותכות.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
בנדיבות חמאה ארבע מנות סופלה 3/4 כוס או כוסות פודינג. מסדרים על תבנית אפייה.
מערבבים את השוקולד והחמאה בסיר קטן כבד על אש נמוכה עד חלקה.
הסר מהחום; מערבבים במסקל. מגניב 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את הביצים, חלמונים, 4 כפות סוכר, מולסה, 1 כפית אבקת canela ומלח בקערה בינונית עד סרטים עבים מאוד ליפול כאשר מקצף מורמים, על 6 דקות. לנפות את הקמח על הבלילה; לקפל בקמח. מקפלים בתערובת השוקולד. מחלקים את הבלילה בין המנות מוכנות, מתמלאים לחלוטין. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לכסות באופן רופף; לקרר.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות לפני האפייה.)
אופים את העוגות עד צמרות מנופחים ויבשים ובוחן מוכנס לתוך המרכז יוצא עם הבלילה לח עדיין מחובר, על 15 דקות. לקרר את העוגות 5 דקות.
לנצח את הקרם, הנותרים 1 כף סוכר ואת הנותרים 1/2 כפית אבקת canela בקערה קטנה עד פסגות המשרד טופס. למעלה עוגות עם קצפת ומגישים חם.