קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות65
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות ספירליות שוקולד

עוגיות ספירליות שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות ספירלת שוקולד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 87 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא יספק כ 65 מנות. אם יש לך חלמונים, שעועית וניל, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות שלג ספירליות, עוגיות סוכר ספירליות, ו Honeycomb Spiral Ham (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקבלת בצק רגיל: באמצעות סכין חדה, פרוס את שעועית וניל חצי לאורכו. להפריד את הזרעים מן העור החיצוני על ידי גירוד הלהב של הסכין לאורך החלק הפנימי של השעועית.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
מניחים את זרעי שעועית וניל, חמאה, סוכר, חלמונים ביצה, וגלידת תפוזים בקערת ערבוב בינונית להכות עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד החומרים משולבים, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
גרידה כתומהגרידה כתומה
זנים של פטריותזנים של פטריות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
3
מערבבים את אבקת האפייה, המלח והקמח ומוסיפים לתערובת החמאה בבת אחת. הכה במהירות נמוכה רק עד בשילוב, על 1 דקה. אין לערבב את הבצק או שזה יהיה קשה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
4
הסר את הבצק מהקערה. צור אותו לתוך מלבן 4 ידי 9 אינץ', לעטוף פלסטיק, ולמקם במקרר. עבור בצק השוקולד: חזור על אותו הליך בדיוק כמו עבור הבצק הפשוט, שילוב אבקת הקקאו עם הקמח והוסיף אותו לתערובת החמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
תן לכל בצק לנוח במקרר לפחות 1 שעה. (אני מעדיף לעשות את הבצק יום מראש ולתת לו לנוח לילה. בין לילה, כל הטעמים (תפוז, וניל, שוקולד, חמאה) בוגרים והקמח והחמאה סופגים את טעם הקקאו. למחרת, בצק השוקולד יהיה כהה יותר בצבע.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
6
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
הסר את הבצק מהמקרר. זה יהיה קשה, אז תן לו כמה נקישות מהירות עם מערוך כדי להקל על גלגול. קמח קל משני צידי הבצק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
8
מגלגלים את שני הענפים למלבן בגודל 7 על 6 אינץ 'בעובי של 1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
9
מניחים מלבן אחד על גבי השני ומגלגלים אותו למלבן 8 על 20 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
10
מברישים את המלבן עם שכבה דקה של מים כדי לעזור לבצק להיצמד לעצמו.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
11
מגלגלים את הבצק לתוך גליל באורך 20 אינץ 'וקוטר 1 1/2 עד 1 3/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
12
חותכים את הגליל לפרוסות עגולות בעובי 1/2 אינץ'.
13
להניח את העוגיות, בצד לחתוך למטה, על נייר קלף מכוסה אפייה על 1/2 אינץ ' זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
14
אופים עד השחמה קלה, כ -15 דקות להתקרר על מתלה תיל. אחסן את העוגיות במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 5 ימים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן