עוגיות ספירליות שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות ספירלת שוקולד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 87 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא יספק כ 65 מנות. אם יש לך חלמונים, שעועית וניל, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות שלג ספירליות, עוגיות סוכר ספירליות, ו Honeycomb Spiral Ham (מתכונים דומים).
הוראות
לקבלת בצק רגיל: באמצעות סכין חדה, פרוס את שעועית וניל חצי לאורכו. להפריד את הזרעים מן העור החיצוני על ידי גירוד הלהב של הסכין לאורך החלק הפנימי של השעועית.
מניחים את זרעי שעועית וניל, חמאה, סוכר, חלמונים ביצה, וגלידת תפוזים בקערת ערבוב בינונית להכות עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד החומרים משולבים, על 1 דקה.
מערבבים את אבקת האפייה, המלח והקמח ומוסיפים לתערובת החמאה בבת אחת. הכה במהירות נמוכה רק עד בשילוב, על 1 דקה. אין לערבב את הבצק או שזה יהיה קשה.
הסר את הבצק מהקערה. צור אותו לתוך מלבן 4 ידי 9 אינץ', לעטוף פלסטיק, ולמקם במקרר. עבור בצק השוקולד: חזור על אותו הליך בדיוק כמו עבור הבצק הפשוט, שילוב אבקת הקקאו עם הקמח והוסיף אותו לתערובת החמאה.
תן לכל בצק לנוח במקרר לפחות 1 שעה. (אני מעדיף לעשות את הבצק יום מראש ולתת לו לנוח לילה. בין לילה, כל הטעמים (תפוז, וניל, שוקולד, חמאה) בוגרים והקמח והחמאה סופגים את טעם הקקאו. למחרת, בצק השוקולד יהיה כהה יותר בצבע.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
הסר את הבצק מהמקרר. זה יהיה קשה, אז תן לו כמה נקישות מהירות עם מערוך כדי להקל על גלגול. קמח קל משני צידי הבצק.
מגלגלים את שני הענפים למלבן בגודל 7 על 6 אינץ 'בעובי של 1/8 אינץ'.
מניחים מלבן אחד על גבי השני ומגלגלים אותו למלבן 8 על 20 אינץ'.
מברישים את המלבן עם שכבה דקה של מים כדי לעזור לבצק להיצמד לעצמו.
מגלגלים את הבצק לתוך גליל באורך 20 אינץ 'וקוטר 1 1/2 עד 1 3/4 אינץ'.
חותכים את הגליל לפרוסות עגולות בעובי 1/2 אינץ'.
להניח את העוגיות, בצד לחתוך למטה, על נייר קלף מכוסה אפייה על 1/2 אינץ ' זה מזה.
אופים עד השחמה קלה, כ -15 דקות להתקרר על מתלה תיל. אחסן את העוגיות במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 5 ימים.