עוגיות תפוחים מתובלות
אם יש לך אגוזי מלך, ביצה, תערובת עוגת סוכר מופחתת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו עוגיות פשוטות צ'אי מתובל זנגביל טיפה, עוגיות תפוחים מתובלות, ו עוגיות שיבולת שועל תפוחים מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F. יריעות עוגיות ספריי ללא מקל בישול.
מערבבים את העוגה וקיצור בקערה בינונית עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד לקבלת ארוחה גסה.
מפזרים תבלינים על תערובת.
מוסיפים תפוח, אגוזי מלך וביצה, ערבוב במהירות נמוכה עד צורות בצק חלקות. זרוק כפות מלא בצק 2 סנטימטרים זה מזה על יריעות עוגיות מוכנות.
אופים 11 עד 13 דקות או עד הקצוות הם חום זהוב בהיר. מגניב במשך 1 דקה.
מניחים ציפוי 1/4 כפית קינמון לפינה של שקית אחסון מזון resealable 1-ליטר. ללוש לשלב. שקית חותם. מיקרוגל 5 שניות על גבוה (100% כוח). תחתוך קצה קטן מפינת התיק. לסחוט שקית לטפטוף מקורר עוגיות עם ציפוי.