עוגת אגוזי לוז
מתכון אגוזי לוז בראוני טארט יכול לספק הכמיהה האמריקאית שלך בערך 55 דקות. יש קינוח זה 427 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אבקת אפייה calumet, סוכר מגורען, קפה מיידיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת אגוזי לוז, עוגיות אגוזי לוז עם אגוזי לוז קרם חמאה, ו עוגיות שוקולד אגוזי לוז (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה וקמח אחד 11? מחבת טארט אינץ'.
ממיסים חמאה 16 עוז. של שוקולד יחד בקערה חסינת חום. אתה יכול להמיס את השוקולד על ידי הצבת הקערה על סיר של מים רותחים, או על ידי מיקרוגל אותו התפרצויות שניות 30. ערבוב לאחר כל מרווח. ודא חמאה ושוקולד להמיס והם מעורבבים יחד לחלוטין ואז להפריש להתקרר. במיקסר חשמלי להכות את הביצים, סוכר, קפה, אגוזי לוז ווניל עד אור ורך.
מוסיפים שוקולד נמס, מקורר ומערבבים לשלב.
מערבבים קמח, אבקת אפייה, מלח ונותר 4 עוז. של שוקולד קצוץ בקערה נפרדת. בעדינות לקפל את זה לתוך החומרים הרטובים עד רק בשילוב.
יוצקים את הבלילה לתוך פחיות מוכנות ואופים במשך 35-40 דקות, או עד שהמרכז הוא נפוח ו crackly על גבי.
מגניב לפני הסרת מחבת טארט.