עוגת דלעת לזרוק דורש בערך 2 שעות ו -30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון צמחוני זה משרת 8 . מנה אחת של מנה זו מכילה כ 6 גרם חלבון, 48 גרם שומן, ובסך הכל של 593 קלוריות. אם יש לך ציפורן טחונה, סירופ מייפל כיתה ב', מחית דלעת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -26 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 36%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגת דלעת לזרוק, פאי דלעת זרעי דלעת מתובלים, ו מאפינס פאי דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מוסיפים את כל החומרים לקרום למעבד מזון ודופק עד לאיחוד; זה צריך להרגיש כמו חול רטוב, ופשוט לבוא יחד.
מרכיבים שתצטרך
קרום
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
3
מורחים את התערובת באופן שווה לתבנית פאי בגודל 9 אינץ', בעזרת קצות האצבעות או בתחתית הזכוכית השטוחה. לחץ היטב על התערובת מעל תחתית ודפנות התבנית.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ציוד שתשתמש בו
טופס פאי
מחבת
4
מניחים את התבנית על המדף האמצעי של התנור ואופים עד שהקרום חום בהיר ויציב למגע, בערך 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרום
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
5
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
תנור
1
מחממים את התנור ל 275 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מקציפים יחד את הביצים, החלמונים והסוכרים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
3
מוסיפים את החמאה, הדלעת, השמנת, התבלינים, המלח וזרעי הווניל ומקציפים לשילוב. מסננים את התערובת לקערה.
מרכיבים שתצטרך
דלעת
וניל
חמאה
תבלינים
קרם
זרעים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
4
יוצקים את התערובת המסוננת לקרום הפאי האפוי ואופים עד כמעט להתייצבות, בערך 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגה
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
הסר ולתת לבוא לטמפרטורת החדר. מקררים עד להתקררות, אם מעדיפים.
6
הערה של קוק: המילוי עושה יותר ממה שנדרש כדי למלא את קליפת העוגה. אתה יכול להקפיא את עודף. הכנו אצווה כפולה והיא מילאה 3 קליפות פאי בנוחות רבה.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגה
1
מערבבים את השמנת, זרעי הווניל, הסירופ והבורבון בקערה צוננת גדולה ומקציפים עד שנוצרות פסגות רכות.