קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות53
מגזין

עוגת הדייג של השף ג'ון

עוגת הדייג של השף ג'ון
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -35 דקות. . מתכונים דומים: עוגת הרועים של השף ג'ון, הלזניה של השף ג'ון, ו סלט וולדורף של השף ג'ון.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה; מוסיפים תפוחי אדמה russet למים רותחים ומבשלים עד רך מאוד, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה Russetתפוחי אדמה Russet
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
לנקז היטב. מחית ב 3 כפות חמאה עד משולב היטב. מתבלים עם אגוז מוסקט, מלח, פלפל שחור ופלפל חריף לפי הטעם. מחית 1/2 כוס חלב לתוך תערובת תפוחי אדמה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
טפטוף שמן זית בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה, מוסיפים תרד, ומתבלים עם קמצוץ גדול של מלח. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד תרד נבול, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
4
מעבירים לקערה מרופדת במגבות נייר כדי לפתיל לחות עודפת.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
חום 3 כפות חמאה וקמח בסיר מעל חום בינוני; לטאטא תערובת כדי להדביק חלקה. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד תערובת יש ריח אגוזים והוא מעט השחמה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מוסיפים שום קצוץ; להקציף עד ריחני, 10 עד 20 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
לטאטא 1 כוס חלב קר לתוך תערובת קמח; לבשל עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
להקציף הנותרים 1 כוס חלב וגרידת לימון. מביאים רוטב לבן לרתיחה עדינה, מקציפים כל הזמן; מתבלים במלח. הפעל חום נמוך מאוד ולשמור על רוטב חם.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). משמנים צלחת תבשיל 8x12 אינץ ' עם 1 כף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מחבת עם חמאה עם מלח, פלפל שחור ופלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
11
הנח פילה בקלה ללא עצמות לתוך המחבת בשכבה אחת. צמרות העונה של פילה עם יותר מלח, פלפל שחור, פלפל קאיין.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
חצי שקית גודל 41 שרימפס מבושלים ומקולפיםחצי שקית גודל 41 שרימפס מבושלים ומקולפים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
12
מורחים תרד באופן שווה על פני דגים וטפטוף עם מיץ לימון. כפית רוטב לבן על תרד; לתת תבשיל כמה ברזים ושייקים כדי לחסל בועות.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
13
זרוק פירה על ידי ערימות כפיות על התבשיל ולהתפשט בצורה חלקה כדי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
14
מניחים צלחת על תבנית אפייה מעוטרת כדי לתפוס דליפות.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
15
אופים בתנור שחומם מראש עד מבעבע, כ 40 דקות. הפעל מטלית של תנור ומטגן עד קרום תפוחי אדמה יש העליון חום זהוב, על 2 דקות. דגים צריכים להתקלף בקלות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
16
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
17
מקשטים עם קמצוץ עירית.
מרכיבים שתצטרך
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.