עוגת הדייג של השף ג'ון
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -35 דקות. . מתכונים דומים: עוגת הרועים של השף ג'ון, הלזניה של השף ג'ון, ו סלט וולדורף של השף ג'ון.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה; מוסיפים תפוחי אדמה russet למים רותחים ומבשלים עד רך מאוד, על 20 דקות.
לנקז היטב. מחית ב 3 כפות חמאה עד משולב היטב. מתבלים עם אגוז מוסקט, מלח, פלפל שחור ופלפל חריף לפי הטעם. מחית 1/2 כוס חלב לתוך תערובת תפוחי אדמה עד חלקה.
טפטוף שמן זית בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה, מוסיפים תרד, ומתבלים עם קמצוץ גדול של מלח. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד תרד נבול, על 1 דקה.
מעבירים לקערה מרופדת במגבות נייר כדי לפתיל לחות עודפת.
חום 3 כפות חמאה וקמח בסיר מעל חום בינוני; לטאטא תערובת כדי להדביק חלקה. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד תערובת יש ריח אגוזים והוא מעט השחמה, על 2 דקות.
מוסיפים שום קצוץ; להקציף עד ריחני, 10 עד 20 שניות.
לטאטא 1 כוס חלב קר לתוך תערובת קמח; לבשל עד מעובה.
להקציף הנותרים 1 כוס חלב וגרידת לימון. מביאים רוטב לבן לרתיחה עדינה, מקציפים כל הזמן; מתבלים במלח. הפעל חום נמוך מאוד ולשמור על רוטב חם.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). משמנים צלחת תבשיל 8x12 אינץ ' עם 1 כף חמאה.
מחבת עם חמאה עם מלח, פלפל שחור ופלפל אדום.
הנח פילה בקלה ללא עצמות לתוך המחבת בשכבה אחת. צמרות העונה של פילה עם יותר מלח, פלפל שחור, פלפל קאיין.
מורחים תרד באופן שווה על פני דגים וטפטוף עם מיץ לימון. כפית רוטב לבן על תרד; לתת תבשיל כמה ברזים ושייקים כדי לחסל בועות.
זרוק פירה על ידי ערימות כפיות על התבשיל ולהתפשט בצורה חלקה כדי לכסות.
מניחים צלחת על תבנית אפייה מעוטרת כדי לתפוס דליפות.
אופים בתנור שחומם מראש עד מבעבע, כ 40 דקות. הפעל מטלית של תנור ומטגן עד קרום תפוחי אדמה יש העליון חום זהוב, על 2 דקות. דגים צריכים להתקלף בקלות.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.