עוגת הדלעת של סינדי
פשטידת הדלעת של סינדי דורשת בערך 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 16 . מנה אחת מכילה 1178 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 64 גרם שומן. גשו לסופר וקנו ביצים, קינמון טחון, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, . זה מושלם עבור חג ההודיה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 54%. נסו עוגת הדלעת של סינדי, דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, ו מאפינס פאי דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C.)
מניחים גלידה ליד התנור החם כדי לרכך.
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הביצים. מערבבים את מחית הדלעת, סוכר, מלח, קינמון, זנגביל ואגוז מוסקט.
מערבבים בגלידה רכה עד חלקה.
יוצקים מילוי לשני קליפות עוגה 9 אינץ'.
אופים במשך 15 דקות בתנור שחומם מראש. הפחת את הטמפרטורה ל-350 מעלות F (175 מעלות C) ואפה 30 עד 40 דקות נוספות, או עד למילוי מוגדר.