קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת היער השחור

עוגת היער השחור
עוגת היער השחור יכולה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 818 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 38 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ביצים, מים, שמן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור יום ולנטין. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 40%. מתכונים דומים: עוגת יער שחור ללא ביצים, איך להכין עוגת יער שחור, עוגת היער השחור, ו עוגת היער השחור.

הוראות

1
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
מחממים מחבת מלאה מים לרתיחה חשופה. בקערה הגדולה של מערבל חשמלי, מקציפים ביצים במהירות גבוהה במשך 5 דקות. לביצים להוסיף סוכר, מלח ווניל ולשלב. הגדר את הקערה לאמבט מים חמים כדי לחמם את התערובת בין 110 ו 120 מעלות F. לייצב את התערובת על ידי הצלפה על מהירות בינונית במשך 15 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
סוכרסוכר
מיםמים
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מחבתמחבת
קערהקערה
2
בינתיים לנפות יחד את קמח הלחם, אבקת הקקאו, ואת הקמח מאפה. הכינו את מחבתות האפייה על ידי שימון 2 (6 אינץ') מחבתות עגולות בקוטר ואבק בקמח.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
בהדרגה לקפל את החומרים יבשים מנופה לתוך תערובת הביצה ביד. לאט לאט לשפוך את השמן תוך קיפול. ממלאים את המחבתות כ 2/3 מלא עם הבלילה ומניחים מיד בתנור.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
אופים בתנור שחומם מראש במשך 25 עד 30 דקות. (פני השטח של העוגה צריך באביב בחזרה כאשר נגע.) מגניב 10 דקות מחבתות, ולאחר מכן להסיר מתלי חוט כדי לאפשר מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
מערבבים את הסוכר, מים, ברנדי דובדבנים, ושמנת טרטר בסיר קטן. מבשלים על ערבוב חום נמוך רק עד שהסוכר מומס והסירופ חם. מכסים ומבשלים בעדינות במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
ברנדיברנדי
דובדבניםדובדבנים
סוכרסוכר
סירופסירופ
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר מהחום, לחשוף ולתת מגניב.
1
מניחים דובדבנים בסיר קטן ומוסיפים ברנדי, ערבוב דובדבנים מעיל.
מרכיבים שתצטרך
דובדבניםדובדבנים
ברנדיברנדי
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
חום מעל חום נמוך בינוני עד שרוב הנוזל מתאדה, ואז להסיר מן החום ולתת מגניב.
3
עבור קרם מאפה:שמור 2 כפות של החלב ולאחר מכן לשלב את שאר החלב עם חצי הסוכר ולהביא לרתיחה עדינה. בקערה קטנה להקציף את 2 כפות חלב שמורות לתוך קורנפלור כדי ליצור תרחיף.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
עמילן תירסעמילן תירס
סוכרסוכר
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
מוסיפים את החצי השני של הסוכר ולאחר מכן את הביצים כדי slurry ו whisk לשלב לחלוטין. מזג את תערובת הביצים עם חלב רותח. (זה נעשה על ידי כפית חלק מהחלב לתוך תערובת הביצה כדי להשוות טמפרטורות מבלי לבשל את הביצים.) להחזיר את כל הנוזלים לסיר ולהביא לרתיחה, לטאטא כל הזמן. לבשל במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
סירסיר
5
הסר את תערובת החלב מהחום וקצף בחמאה ובתמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
חמאהחמאה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
יוצקים למחבת גדולה, לשים לעטוף פלסטיק ישירות על פני השטח, ולאפשר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מחבתמחבת
7
חותכים כל אחד מעגלי העוגה (אופקית) לתוך 3 (1/2 אינץ') שכבות עבות באמצעות סכין דק ארוך או חוט מתוח.
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
8
מניחים את השכבות על גבי גליונות אפייה (שיש להם שפה) ושופכים סירופ דובדבנים על השכבות, ומאפשרים להם להשרות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבניםדובדבנים
סירופסירופ
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
עבור ציפוי קרם:מקציפים את השמנת והסוכר הכבדים עם מיקסר חשמלי לשיא בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
10
להרכיב את העוגות על ידי הפצת שכבה של קרם מאפה על השכבה התחתונה, ולאחר מכן הצבת דובדבנים brandied על גבי.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
דובדבניםדובדבנים
11
מניחים שכבה שנייה על גבי דובדבנים וחוזרים. למעלה עם השכבה האחרונה של העוגה. (לכל עוגה יהיו 3 שכבות.) שכבה עליונה של עוגה עם ציפוי קצפת ומקשטים עם דובדבנים ושבבי שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שבבי שוקולדשבבי שוקולד
קצפתקצפת
דובדבניםדובדבנים

מרכיבים

2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקברנדי דובדבניםברנדי דובדבנים41 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.ברנדי דובדבניםברנדי דובדבנים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לחםקמח לחם2(חוֹרֶף)2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדובדבנים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים טריים, מגולענים וחצויים8ריבס, קצוץ טרי או קפואשבבי שוקולד לקישוטשבבי שוקולד לקישוט596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי4(חוֹרֶף)עמילן תירסעמילן תירס11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.קרם טרטרקרם טרטר2ביציםביצים5ביציםביצים1פיינטכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)3156 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב, מחולקחלב, מחולק596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמןשמן1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח מאפהקמח מאפה11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר, מחולקסוכר, מחולק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק3(חוֹרֶף)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס3156 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן