עוגת היער השחור יכולה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 818 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 38 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ביצים, מים, שמן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור יום ולנטין. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 40%. מתכונים דומים: עוגת יער שחור ללא ביצים, איך להכין עוגת יער שחור, עוגת היער השחור, ו עוגת היער השחור.
הוראות
1
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
1
מחממים מחבת מלאה מים לרתיחה חשופה. בקערה הגדולה של מערבל חשמלי, מקציפים ביצים במהירות גבוהה במשך 5 דקות. לביצים להוסיף סוכר, מלח ווניל ולשלב. הגדר את הקערה לאמבט מים חמים כדי לחמם את התערובת בין 110 ו 120 מעלות F. לייצב את התערובת על ידי הצלפה על מהירות בינונית במשך 15 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
וניל
סוכר
מים
ביצה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
מחבת
קערה
2
בינתיים לנפות יחד את קמח הלחם, אבקת הקקאו, ואת הקמח מאפה. הכינו את מחבתות האפייה על ידי שימון 2 (6 אינץ') מחבתות עגולות בקוטר ואבק בקמח.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאו
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
בהדרגה לקפל את החומרים יבשים מנופה לתוך תערובת הביצה ביד. לאט לאט לשפוך את השמן תוך קיפול. ממלאים את המחבתות כ 2/3 מלא עם הבלילה ומניחים מיד בתנור.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
אופים בתנור שחומם מראש במשך 25 עד 30 דקות. (פני השטח של העוגה צריך באביב בחזרה כאשר נגע.) מגניב 10 דקות מחבתות, ולאחר מכן להסיר מתלי חוט כדי לאפשר מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
תנור
1
מערבבים את הסוכר, מים, ברנדי דובדבנים, ושמנת טרטר בסיר קטן. מבשלים על ערבוב חום נמוך רק עד שהסוכר מומס והסירופ חם. מכסים ומבשלים בעדינות במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטר
ברנדי
דובדבנים
סוכר
סירופ
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
הסר מהחום, לחשוף ולתת מגניב.
1
מניחים דובדבנים בסיר קטן ומוסיפים ברנדי, ערבוב דובדבנים מעיל.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים
ברנדי
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
חום מעל חום נמוך בינוני עד שרוב הנוזל מתאדה, ואז להסיר מן החום ולתת מגניב.
3
עבור קרם מאפה:שמור 2 כפות של החלב ולאחר מכן לשלב את שאר החלב עם חצי הסוכר ולהביא לרתיחה עדינה. בקערה קטנה להקציף את 2 כפות חלב שמורות לתוך קורנפלור כדי ליצור תרחיף.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפה
עמילן תירס
סוכר
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
4
מוסיפים את החצי השני של הסוכר ולאחר מכן את הביצים כדי slurry ו whisk לשלב לחלוטין. מזג את תערובת הביצים עם חלב רותח. (זה נעשה על ידי כפית חלק מהחלב לתוך תערובת הביצה כדי להשוות טמפרטורות מבלי לבשל את הביצים.) להחזיר את כל הנוזלים לסיר ולהביא לרתיחה, לטאטא כל הזמן. לבשל במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
ביצה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
סיר
5
הסר את תערובת החלב מהחום וקצף בחמאה ובתמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
חמאה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
6
יוצקים למחבת גדולה, לשים לעטוף פלסטיק ישירות על פני השטח, ולאפשר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
מחבת
7
חותכים כל אחד מעגלי העוגה (אופקית) לתוך 3 (1/2 אינץ') שכבות עבות באמצעות סכין דק ארוך או חוט מתוח.
ציוד שתשתמש בו
סכין
8
מניחים את השכבות על גבי גליונות אפייה (שיש להם שפה) ושופכים סירופ דובדבנים על השכבות, ומאפשרים להם להשרות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים
סירופ
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
9
עבור ציפוי קרם:מקציפים את השמנת והסוכר הכבדים עם מיקסר חשמלי לשיא בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קרם
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
10
להרכיב את העוגות על ידי הפצת שכבה של קרם מאפה על השכבה התחתונה, ולאחר מכן הצבת דובדבנים brandied על גבי.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפה
דובדבנים
11
מניחים שכבה שנייה על גבי דובדבנים וחוזרים. למעלה עם השכבה האחרונה של העוגה. (לכל עוגה יהיו 3 שכבות.) שכבה עליונה של עוגה עם ציפוי קצפת ומקשטים עם דובדבנים ושבבי שוקולד.