עוגת קוקוס
אם ברצונך להוסיף עוד lacto אובו צמחוני מתכונים לתיבת המתכון שלך, עוגת קוקוס יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 719 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש בלוק מוקרם קוקוס, שמן אגוזים, גבינה מלאה שומן, גרידת ליים. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 35%. נסו עוגת קוקוס קלויה של Throwdown עם מילוי קוקוס וקרם חמאה קוקוס, כבוד: עוגת קוקוס עם קרם קוקוס מילוי וקרם חמאה גבינת שמנת, ו עוגת שעועית קוקוס-וניל עם ציפוי קרם חמאה עם מרנג קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת קטנה, מחממים את הקוקוס המוקרם בעדינות עד שהוא נמס.
מערבבים בשמן, ואז לשפוך לתוך קערה גדולה. השאר לקרר.
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
קו עמוק 20 x 30cm אפיית פח עם אפיית קלף.
מוסיפים גבינה וסוכר לקרם מקורר, ואז להכות עד אור ורך.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב אחרי כל אחד, ואז תמצית הוניל וקורט של מלח. התערובת תהפוך לדומה למוס. מקפלים בקמח, ואז קוקוס.
אופים עבור 1 hr-1 hr 5 דקות עד חום זהוב ושיפוד תקוע במרכז יוצא נקי. להתברר מגניב על מדף.
מגישים, מאובקים בסוכר הדובדבן וחותכים בפלחי.
יוצקים על טפטוף, מוסיפים תלתלי קוקוס וגרידת, אם משתמשים.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
ניתן לזווג עוגת קוקוס עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "