קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קטיפה אדומה עם ציפוי קרם חמאה

עוגת קטיפה אדומה עם ציפוי קרם חמאה
עוגת קטיפה אדומה עם ציפוי קרם חמאה יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 537 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 26 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך תערובת פודינג שוקולד מיידית, מלח, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 5 דקות. . החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: עוגת קטיפה אדומה עם ציפוי קרם חמאה, רול עוגת קטיפה אדומה, ו עוגות קטיפה אדומות עם ציפוי קרם חמאה מרשמלו.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח 2 9 אינץ מחבתות עוגה. בקערה, לנפות יחד את קמח העוגה, תערובת פודינג שוקולד, אבקת קקאו, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
תערובת פודינג שוקולד מיידיתערובת פודינג שוקולד מיידי
אבקת קקאואבקת קקאו
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
תנורתנור
2
בקערה גדולה, להכות 1/2 כוס חמאה עם 1 1/2 כוס סוכר עם מיקסר חשמלי עד שמנת; לנצח את הביצים, אחד בכל פעם, ולהכות עד התערובת היא רכה, על 1 דקה. מקציפים בתערובת הקמח, לסירוגין עם חלב חמאה, בכמה תוספות.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
3
מערבבים ב 1 כפית תמצית וניל וצבע המזון האדום עד הבלילה בצבע אחיד. בקערה, מערבבים את הסודה עם חומץ, בעדינות לקפל את התערובת קצף בעדינות לתוך הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
צבע מזון אדוםצבע מזון אדום
סודה לשתייהסודה לשתייה
חומץחומץ
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות עוגה מוכנות.
5
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי או עם פירורים לחים, כ -30 דקות. אפשר להתקרר לחלוטין לפני הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
6
לקבלת ציפוי, למקם קמח כל המטרה בסיר, בהדרגה לטאטא חלב לתוך הקמח, על 2 כפות בכל פעם, עד לשלב בצורה חלקה. להביא את התערובת לרתיחה מעל חום בינוני-נמוך, לטאטא כל הזמן עד מעובה וחלק; לאפשר להתקרר לחלוטין. מקציפים 1 כוס סוכר ו 1 כוס חמאה בקערה עם מיקסר חשמלי עד רכות, על 1 דקה, והכה בהדרגה בתערובת חלב מקורר; להוסיף 1 כפית של תמצית וניל. מקציפים את הציפוי עד רכות ומפיצים, 1 עד 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
תמצית ונילתמצית וניל
ציפויציפוי
חמאהחמאה
סוכרסוכר
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מקציףמקציף
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה