עוגת קרם מנטה שוקולד
והוא מתאים להגשה ל 14 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 385 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. אם יש לכם סוכריות מנטה האנדים, מים, תערובת פודינג שוקולד מיידית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 22%. ציון זה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת גלידה מנטה-שוקולד, עוגת גלידה מנטה-שוקולד, ו עוגת גלידה שוקולד-מנטה מצה עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את תערובת העוגה, המים, השמן, הביצים והתמצית; מקציפים במהירות נמוכה למשך 30 שניות. מקציפים במהירות בינונית במשך 2 דקות. מקפלים פנימה עוגיות מרוסקות.
יוצקים לשלושה משומנים ומקומחים 9 אינץ'. מחבתות אפייה עגולות.
אופים בחום של 350 ניתנים להזרקה למשך 18-24 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
לציפוי, שלבו את תערובות הפודינג היבשות, סוכר הקונדיטורים, החלב והתמצית עד להסמכה. מקפלים פנימה תוספת מוקצפת ועוגיות כתושות.
מניחים שכבת עוגה אחת על צלחת הגשה; מורחים בתוספת. חזור על שכבות פעמיים. צדדים פרוסט של עוגה עם ציפוי הנותרים.
קוצצים שמונה סוכריות; מפזרים מעל מרכז העוגה.
חותכים את הסוכריות שנותרו לשניים; מקשטים כל מנה בחצי ממתק. יש לאחסן במקרר.